Olje za motor poskrbi za brezhibno delovanje vašega motorjaOlje za motor Motorex Topspeed 4T

Dodatna moto oprema vašemu motorju zagotavlja dolgo življenjsko dobo. Kakovostno olje za motor, zavorne in hladilne tekočine ter akumulatorji za motorje so pika na i, ki poskrbi za brezskrbno vožnjo.


Olje za motor opravlja veliko funkcij:

  • preprečuje stik gibajočih se delov na motorju;
  • zmanjšuje trenje;
  • hladi motor;
  • odstranjuje nečistoče;
  • ščiti pred obrabo;
  • preprečuje korozijo in
  • deluje kot tesnilo.

 


Nekatera visokokakovostna olja danes zagotavljajo zaščito, ki močno presega osnovne zahteve. Eno takšnih je tudi Motorex olje, olje za motor priznanega švicarskega proizvajalca, ki se ponaša z visoko kakovostjo. V trgovini z motoristično opremo Moto center Laba so na voljo različna sintetična Motorex olja, ki ponujajo precej boljšo zaščito za motor in menjalnik po prevoženih 7000 kilometrih kot povprečno olje po 3000 prevoženih kilometrih. Na zalogi imamo tudi Motorex Air filter oil spray, posebno olje v spreju za zaščito oljnih filtrov, ter Motorex Chain Clean, zelo učinkovito sredstvo za razmaščevanje verige, primerno za vse tipe motorjev.  

 

Sintetična Motorex olja za 4-taktne motorjeOlje za motor Motorex KTM Racing 4T

Off-road motocikli so bili včasih samo dvotaktni. Zadnja leta pa so terenski motociklizem preplavili štiritaktni motorji. Pri štiritaktnih motorjih so notranji sklopi mazani z obilico olja, ki ga pod tlakom dovaja oljna črpalka ali pa so deli v olje potopljeni. Vendar pa je majhna količina olja dlje časa izpostavljena visokim temperaturnim obremenitvam ter strižnim silam. Zato olja za štiritaktni motor vsebujejo tudi številne aditive, ki preprečujejo reagiranje olja s kisikom, ali pa takšne, ki raztapljajo nečistoče, nastale pri procesu izgorevanja.


Motorex olje KTM RACING 4T je popolnoma sintetično, visoko zmogljivo motorno olje za tekmovanja, razvito posebej za KTM tekmovalne motocikle. Sintetično in visoko zmogljivo je tudi Motorex olje TOP SPEED 4T. Posebej za off-road motocikle je bilo v tesnem sodelovanju s tekmovalnimi ekipami in proizvajalci motociklov razvito olje Motorex CROSS POWER 4T. Motorex POWER SINT 4T pa je olje za motor, ki omogoča najvišjo zaščito motorja, menjalnika in sklopke pri ekstremnih pogojih delovanja.

Vsem, ki na leto prevozite obilo kilometrov ter si ob tem še privoščite kakšno daljše potovanje, priporočamo uporabo olja najvišje kakovosti, kakršno je Motorex olje. Obiščite nas v prodajnem salonu v BTC City Ljubljana ali v naši spletni trgovini.

Vabljeni!

 

Moto center Laba | Motorex olje, Motorex olja – povezave do naše spletne strani:
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Moto center Laba Ljubljana
Naslov
PE Šmartinska 152
1000 Ljubljana
Delovni čas
PON - PET: 9.00 - 20.00 | SOB: 9.00 - 15.00 | NED: zaprto
Spletna stran
E-pošta
031 789 400
Seznam fraz
olje za motor, motorex olje, motorex olja
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA