Motoristična očala - vrhunska sončna očala za motoristeSončna očala RBR ATIU

V zaščitno opremo vsakega motorista zagotovo sodijo tudi motoristična sončna očala, ki so poleti nepogrešljiva zaščita pred soncem, hkrati pa so lep modni dodatek. Ko boste kupovali motoristična sončna očala, skrbno preverite ustreznost zaščite. Vodilo pri nakupu sončnih očal nista samo cena in znamka. Zaščito zagotavljajo material, iz katerega je leča izdelana, in zaščitni premazi, ki jih vsebuje leča. Očala za motoriste naj imajo tudi takšne leče, ki so odporne na udarce. Najboljše so leče iz polikarbonata, ki so skoraj obvezne za vse športnike.


V moto športu so uporabljeni inovativni in robustni, a lahki materiali. Proizvajalec Red Bull Racing Eyewear si je zadal cilj, da postane najmočnejša, najbolj inovativna in najbolj dinamična znamka očal, ki uporablja materiale iz Formule 1. Red Bull Racing Eyewear je blagovna znamka, ki jo odlikujeta tehnološka dovršenost ter športna in unikatna konstrukcija. Ali drugače: motoristična sončna očala Red Bull Racing so odlična kombinacija vrhunske tehnologije in inovativnega oblikovanja.

Motoristična sončna očala odlikujejo številne pozitivne lastnosti

Motoristična očala Red Bull Racing vam lahko ponudimo tudi v naši motoristični trgovini. Moto center Laba je v svoj prodajni program vključil različna sončna očala za motoriste, ki jih odlikujejo številne pozitivne lastnosti. Izbirate lahko med modeli, kot so RBR ATIU, RBR BATO, RBR HARE, RBR LANI in RBR MERE.

Sončna očala RBR MERE

Sončna očala imajo lahke, injekcijsko brizgane okvirje iz materiala TR90 grilamid. Ti omogočajo visoko stabilnost, fleksibilnost ter odpornost proti kemikalijam in stresnemu pokanju. Njihova oblika se prilagodi obliki glave, zato je nošnja udobna. Za model RBR HARE denimo velja, da je okvir zelo ukrivljen, vendar pa decentracija optičnega središča omogoča nepopačenost. Koži prijazna guma na držalih in nosnih blazinicah zagotavlja dober oprijem brez neprijetnega pritiska. Okvirji pa so primerni tudi za integracijo dioptrijskih leč.


Tanke polikarbonatne leče so odporne proti praskam, omogočajo žive barve in visok kontrast. Oleofobna prevleka odbija olje, vodo in prah, zato je čiščenje enostavno. Leče so tudi premazane z večplastno anti-refleksivno prevleko. Leče prekriva modna in funkcionalna prevleka. Široka izbira dodatnih leč v različnih barvah pa omogoča optimalno prilagoditev na spremenjene svetlobne razmere.

Po kakovostna motoristična očala se odpravite v Moto center Laba. Očala za motoriste Red Bull Racing vam bodo spremenila pogled na svet.
Vabljeni!

Moto center Laba | Motoristična očala - povezave do naše spletne strani: