Koralni kalcij

 

Koralni kalcij uravnava pH ravnovesje v telesu in ima pomembno vlogo pri ohranjanju trdnosti in zdravja kosti. Koralni kalcij lahko pomaga pri prečiščevanju ledvic, črevesja in jeter tako, da razgrajuje težke kovine in ostanke zdravil v telesu. Uravnava pH, kar okrepi in obnavlja celice in tkiva, hkrati pa pomaga zmanjševati nevarnosti degenerativnih bolezni. Telo lažje dosega bazično ravnotežje, tako da nevtralizira stopnjo kislosti, povečuje okretnost mišic in sklepov, bojuje se proti artritisu, srčnim boleznim in prebavnim motnjam. 

 

Pomaga zdraviti športne poškodbe, glavobole, visok in nizek pritisk, stopnjo holesterola, osteoporozo, revmatoidni artritis, čir, slabo prebavo, psorijazo, ulcerozni kolitis, gastroenteritis, hijatalno hernijo in katar.

 

Znanstveno je dokazano, da je kar 150 bolezni povezano s pomanjkanjem kalcija. Poleg kalcija, selena, cinka in silicija vsebuje 'koralni kalcij' še 70 mineralov. Zaradi tega ga pogosto imenujemo kar kralj mineralov. Da pa bi koralni kalcij lahko opravljal svoje delo kar najbolje, ga mora telo pretvoriti v ionizirano obliko. Koralni kalcij postane ioniziran takoj, ko pride v stik z vodo zato ga naše telo z lahkoto vpije.

 

Dnevno kar 4 milijone japoncev uporablja koralni kalcij. Koralni kalcij deluje tako, da na najnaravnejši in najučinkovitejši način popravlja in usklajuje motene mehanizme izmenjave snovi, ki so osnovni vzrok za veliko večino poznanih bolezni. Ustvarja pogoje, da lahko telo deluje na najboljši možen način.

 

 

Za vse ljudi dobre volje!

 

Vsebina ima zgolj in izključno le informativni namen!VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
Seznam fraz
Koralni kalcij - Ca, kralj mineralov, uživanje koralnega kalcija, koralni kalcij v prahu, najboljši koralni kalcij