Pošlji povpraševanje


Koralni kalcij


Koralni kalcij uravnava pH ravnovesje v telesu in ima pomembno vlogopri ohranjanju trdnosti in zdravja kosti.Koralni kalcij lahko pomaga priprečiščevanju ledvic, črevesja in jeter tako, da razgrajujetežke kovine in ostanke zdravil v telesu. Uravnava pH, kar okrepi in obnavlja celice in tkiva, hkrati papomaga zmanjševati nevarnosti degenerativnih bolezni. Telo lažje dosega bazično ravnotežje, tako da nevtralizira stopnjokislosti, povečuje okretnost mišic in sklepov, bojuje se protiartritisu, srčnim boleznim in prebavnim motnjam.


Pomaga zdraviti športne poškodbe, glavobole, visok innizek pritisk, stopnjo holesterola, osteoporozo, revmatoidniartritis, čir, slabo prebavo, psorijazo, ulcerozni kolitis,gastroenteritis, hijatalno hernijo in katar.


Znanstveno je dokazano, da je kar150 bolezni povezano s pomanjkanjem kalcija. Poleg kalcija, selena,cinka in silicija vsebuje 'koralni kalcij' še 70 mineralov.Zaradi tega gapogosto imenujemo karkralj mineralov.Da pa bi koralni kalcij lahko opravljal svoje delo kar najbolje, ga mora telo pretvoritiv ionizirano obliko. Koralni kalcij postane ioniziran takoj, ko pridev stik z vodo zato ga naše telo z lahkoto vpije.


Dnevno kar 4 milijone japoncev uporablja koralni kalcij.Koralni kalcij deluje tako, da na najnaravnejši innajučinkovitejši način popravlja in usklajuje motene mehanizme izmenjave snovi, ki so osnovnivzrok za veliko večino poznanih bolezni. Ustvarja pogoje, da lahko telo deluje na najboljši možen način.Za vse ljudi dobre volje!

Vsebina ima zgolj in izključno informativnen namen!