Ursa steklena volna

Izolacija Ursa - toplotna izolacija za boljši jutri!

Izolacija Ursa ima odlične lastnosti, s katerimi poskrbi tako za toplotno izolacijo kot za zvočno zaščito vašega doma. Je paropropustna, negorljiva in odporna proti vlagi, staranju, tresljajem ter delovanju mikroorganizmov in mrčesa. Vgradnja Ursa izolacije je preprosta, prijetna in hitra.

Uporaba izolacije Ursa:

  • za poševne in predelne stene,
  • za konstrukcije podov,
  • za ravne strehe,
  • izolacija fasade (zunanja in notranja izolacija) in
  • za različne cevovode in rezervoarje.

Toplotna izolacija Ursa poskrbi za ugodno klimo v vašem domu v vseh letnih časih

Toplotna izolacija Ursa preprečuje, da bi se stavba v zimskem času prehitro ohlajala, v poletnem pa prehitro segrevala. Tako ohranja zaželeno temperaturo v prostorih. Šele takrat, ko je dom toplotno izoliran, je smiselno prilagoditi sistem za ogrevanje, ki bo dodatno povečal energijsko učinkovitost vašega doma. Zato je toplotna izolacija ključnega pomena, saj je v dobro toplotno izoliranem objektu bivanje prijetnejše - tako pozimi kot poleti. Vrsto in debelino izolacije moramo izbrati glede na podnebne in klimatske razmere. Čim debelejša je izolacija, tem manjši bodo stroški ogrevanja. Poleg vrste in debeline pa je pri izbiri primerne toplotne izolacije potrebno gledati tudi na druge dejavnike - podatek o toplotni prehodnosti, ekološko sprejemljivost materiala, gorljivost, morebiten vpliv na zdravje in uporabnost. Ursa izolacije so zato zaradi svojih lastnosti optimalna rešitev za odlično toplotno izolacijo vašega doma. Izberite toplotno izolacijo iz mineralne steklene volne.

Toplotna izolacija iz mineralne steklene volne

Ursa je ena izmed vodilnih proizvajalcev izolacijskega materiala za gradbeništvo in industrijo. Med njihovimi izdelki tako najdemo tudi mineralno stekleno volno Ursa, ki jo lahko dobite tudi v našem podjetju. Na voljo imamo izolacijo Ursa v obliki steklene volne različnih velikosti in debelin. Elastična steklena vlakna so prepletena v izolacijski filc ali ploščo in tako zagotavljajo optimalno kombinacijo toplotne izolacije in zvočne zaščite.

Izolacija Ursa naj bo vaša naslednja izbira

Mineralna steklena volna se po toplotni prevodnosti uvršča v sam vrh toplotno-izolacijskih materialov. Obenem je mineralna steklena volna Ursa odličen zvočni in požarni izolator. Evropska klasifikacija jo je označila za negorljivo - spada v razred A. Toplotna izolacija Ursa v obliki steklene volne je primerna za izolacijo stropov, poševnih sten, podov ter zunanjo in notranjo izolacijo fasade. Steklena volna Ursa je anorganskega izvora in je zdravju neškodljiv material, saj je kemično nevtralna. Naravna kemična sestava zagotavlja teoretično neskončen rok trajanja materiala. Ob pravilni vgradnji in uporabi je mineralna steklena volna material, ki bo preživel večino ostalih konstrukcijskih materialov. Zato ga vam v življenjski dobi objekta ne bo treba več menjati.

MIX d.o.o. | Izolacija Ursa, toplotna izolacija, steklena volna - povezave do naše spletne strani: