Stenski radiatorji in ogrevanje hiše - prodaja radiatorjev

Stenski radiatorji so za ogrevanje hiše najpogostejša izbira. Panelni radiatorji in peči oziroma kotli za centralno ogrevanje sestavljajo sistem za ogrevanje, ki je nujen za vsako hišo ali stanovanje. Stenski radiatorji se namestijo na steno in so del sistema za centralno ogrevanje stanovanja ali hiše. Prodaja radiatorjev poleg opreme za ogrevanje hiše vključuje seveda tudi strokovno svetovanje in montažo.

Panelni radiatorji za centralno ogrevanje hiše ali stanovanja

RadiatorjiPanelni radiatorji ali ploščni radiatorji za ogrevanje so stenski radiatorji, ki jih sestavljajo paneli. V našem podjetju vam za ogrevanje hiše ponujamo različne modele, saj panelni radiatorji za centralno ogrevanje omogočajo različne velikosti in načine priklopa (klasični, sredinski, z vgrajenim ventilom). Prodaja radiatorjev poteka v poslovnih enotah po celi Sloveniji in na spletni strani. Stenski radiatorji najbolje opravljajo svojo nalogo, če centralno ogrevanje hiše dopolnjujejo kakovostni kotli za ogrevanje in kakovostna izolacija hiše ter izolacija notranjih sten. Panelni radiatorji odlično izkoriščajo možnosti, ki jih nudijo različni materiali. Ker so panelni radiatorji prijetnega videza, sistem za centralno ogrevanje ne kvari videza prostora. Stenski radiatorji se lahko na vašo željo 'stopijo' z okolico, lahko pa tudi izstopajo kot oblikovalska posebnost prostora.

Kopalniški radiatorji so največkrat cevni

Kopalniški radiatorji so najpogosteje cevni radiatorji, ki se navadno nameščajo na stene kopalnic. Že dolgo časa kopalniški radiatorji presegajo zgolj svojo osnovno funkcijo. Ogrevanje je sicer še vedno osnovna naloga, ki jo imajo stenski radiatorji, vendar so kopalniški radiatorji mnogo več kot to. So zanimivih oblik in tanki, zato zasedejo malo prostora. Posledično vztrajno narašča tudi njihova prodaja. Radiatorjev namreč ne odlikuje le dejstvo, da so dobri grelci, marveč tudi to, da so estetsko prijetni in centralno ogrevanje dopolnjujejo z oblikovno dovršenostjo.

MIX d.o.o. | Stenski radiatorji, ogrevanje hiše, kopalniški radiatorji, panelni radiatorji, centralno ogrevanje, prodaja radiatorjev - povezave do naše spletne strani: