Ogrevanje: talno, stensko, etažno, centralno, električno ali plinsko

Kotel za ogrevanjeOgrevanje poslovnega objekta in ogrevanje hiše je še posebej v mrzlih dneh zelo pomembno. Pri nas so vam na voljo različni kotli za ogrevanje na pelete ali za ogrevanje na plin. Kotli proizvajalca CENTROMETAL so eni najboljših za ogrevanje na pelete, za plinsko ogrevanje pa vam naši strokovnjaki svetujejo izbiro kotlov italijanskega proizvajalca FERROLI. Jekleni kotli, ki jih izdelujejo v CENTROMETALU so lahko tudi kombinirani. Ogrevanje je tako možno s trdimi gorivi ali s peleti oziroma kurilnim oljem. Ogrevanje na pelete je zelo priporočljivo, saj je cenovno ugodno, ekološko in seveda tudi kvalitetno. Poleg tega pa vam lahko stari kotel demontiramo in zamenjamo z novim, ki bo ogrevanje vašega doma zagotovo izboljšal. Plinski kotli proizvajalca FERROLI pa so lahko standardni ali kondenzacijski, z dimniškim ali s fasadnim odvodom dimnih plinov, s pretočnim ali z akumulacijskim grelnikom za ogrevanje sanitarne vode ter z možnostjo talne ali stenske izvedbe. K slednji pridejo v poštev stenski radiatorji - pločevinasti ali aluminijasti.

Centralno ogrevanje in izvrstno ogrevanje na elektriko

Ko se odločamo, kako bi poskrbeli za dobro ogrevanje prostorov, se največkrat vprašamo, kaj bi bilo najbolj ugodno in kakovostno hkrati. V našem podjetju vam ponujamo več možnosti, ki so cenovno dostopne, pa tudi kvalitetne. V našo ponudbo so tako vključeni kotli, gorilci in peči za centralno ogrevanje na kurilno olje, plin, drva, pelete in pirolizo, pa tudi kombinirani in elektro kotli za ogrevanje na elektriko. Električno ogrevanje je preprosto in udobno; omogočamo vam nakup izdelkov za električno centralno in električno talno ogrevanje, o katerem bomo povedali več v nadaljevanju. Ogrevanje na elektriko je edinstveno, saj je brezšumno, moderno in preverjeno odlično. Električno ogrevanje z elektro kotli vključuje tudi kontrolo postopnega vklopa elektrogrelcev zaradi morebitnega udara v električnem omrežju. Pri ponudbi za centralno ogrevanje pa ne smemo pozabiti omeniti odličnih rezervoarjev za kurilno olje proizvajalca ROTEX.

Etažno, talno in stensko ogrevanje hiše

Ogrevanje je lahko raznoliko. Kakšne vrste instalacij boste za ogrevanje hiše izbrali vi, pa je drugo vprašanje. Ponudimo vam lahko peči za etažno ogrevanje hiše, sisteme za talno ogrevanje, stenske radiatorje in ventilatorske konvektorje, recimo FERROLIJEVE, za stensko ogrevanje in drugo. Za talno ogrevanje potrebujete plošče in cevi, po katerih se bo pretakala topla voda, ki bo grela tla in tako tudi prostor. Odlično je električno talno ogrevanje, saj se voda segreje s pomočjo preizkušenih elektrogrelcev. Proizvajalci, katerih izdelke za talno ogrevanje nudimo tudi mi, so CHEMIDRO, FERROLI, ROTEX itd. Po material za ogrevanje hiše in ogrevanje drugih objektov torej pridite k nam!

Ogrevanje - ogrevanje hiše in dobro ogrevanje sanitarne vode

Za dobro ogrevanje hiše potrebujemo več stvari! Na kvalitetno ogrevanje ne vplivajo le dobri kotli, peči, stenski radiatorji itd., ampak tudi kakovostna izolacija hiše. Ko gre za ogrevanje, pa nikakor ne moremo mimo dejstva, ki je za dobro počutje ključno, in sicer ogrevanje sanitarne vode. Pri nas lahko izbirate med različnimi grelniki vode in bojlerji za klasično in solarno ogrevanje proizvajalca HOTLINE, pa tudi zalogovniki - hranilniki toplote; omogočamo vam tudi nakup prvovrstnih rezervoarjev za sanitarne vode proizvajalca ROTEX ter sistemov termo-sanitarnih instalacij proizvajalca CHEMIDRO. V podjetju MIX d. o. o. lahko izbirate med raznovrstnimi instalacijskimi materiali za ogrevanje:

  • kotli, gorilci, bojlerji in grelniki vode;
  • zalogovniki, hranilniki vode in rezervoarji;
  • sistemi za talno ogrevanje;
  • cevmi in fitingi za ogrevanje, cevmi PVC in inox cevmi;
  • kolektorji, radiatorji in držali;
  • toplotnimi črpalkami, termostati, ventili, vodomeri idr.


Obiščite nas!