Pločevinasta kritina: lahka kritina z majhno težo, ki je primerna za vse naklone

pločevinasta kritina naklonPodjetje Meltal IS d. o. o. je eno izmed vodilnih slovenskih podjetij na področju barvnih kovin. V okviru prodajnega programa Metrapan vam zagotavljamo celovito in specializirano ponudbo strešnih kritin in fasadnih panelov, krovsko-kleparskih izdelkov, pritrdilnega materiala in nosilne trapezaste pločevine. Katere so prednosti pločevinaste lahke kritine Metrapan? Kovinske strešne kritine lahko namestimo na strehe vseh naklonov. Omenjene kritine se lahko pohvalijo z izjemno dolgo življenjsko dobo, saj so narejene iz kakovostnega jekla, plošče so pocinkane in pobarvane. Lahka pločevinasta kritina Metrapan zagotavlja odlično odpornost proti toči, vetru in ostalim neugodnim vremenskim pojavom. Pločevinaste kritine Metrapan so tudi estetske - izgledajo kot klasična opečna kritina. Pri nas jih dobite v trapezni obliki ali obliki klasičnega strešnika. Na voljo so v poljubni barvi po RAL lestvici, barvni premaz pa služi kot dodatna protikorozijska zaščita. Vse kritine so izdelane iz pocinkane barvne pločevine, dobavljive pa so v različnih debelinah. Kritine so torej izdelane iz vroče cinkane pločevine z nanosom cinka 225 g/m2 oziroma 275 g/m2. Višji nanos cinka nudi boljšo zaščito proti prerjavenju in tako podaljša življenjsko dobo pločevinaste kritine s filcem.

VEČ O KOVINSKI KRITINI

Lahka kritina, ki je primerna za strehe vseh naklonov. Enostavna in hitra montaža.

KritineNamestitev pločevinaste kritine Metrapan je primerna predvsem tam, kjer obstoječe opečne ali betonske kritine na lesenem ostrešju ni mogoče zamenjati brez dodatne ojačitve strešne konstrukcije. Teža pločevinaste kritine z izolacijo je slabih sedem kilogramov na kvadratni meter. Gre torej za lahko kritino, ki jo montiramo hitro in enostavno, saj plošče potekajo v pasovih od slemena do kapa v enem kosu. Izbirate lahko med različnimi debelinami izolacije iz poliuretana. Kritino je lahko torej opremljena s filcem na spodnji strani - streha bo tako dobro toplotno in zvočno izolirana, izolacija pa bo preprečila nastajanje kondenza.

Različne vrste pločevinastih kritin Matrapan

Izbirate lahko med različnimi pločevinastimi kritinami: Metrapan Classic HD, Metrapan Premium HD, Metrapan Economy, Metrapan Smart, Isodomus in Isodomus Classic, Isocop, Isogrecata, Isofire Roof in Metrapan Farm. Vse ponudbo, vključno z vsemi tehničnimi podatki, si lahko ogledate na naši spletni strani: https://metrapan.si/si/.