Pošlji povpraševanje

Pločevinasta kritina - zanesljiva streha s pestro paleto oblik

Pločevinasta kritina je na voljo v številnih različnih izvedbah. Vsaka ima specifičen videz in pa svojo namembnost. Tako si lahko uredite streho za najrazličnejše objekte, tudi v raznolikih barvnih odtenkih. V podjetju Mebi d.o.o. vam ponujamo odlične pločevinaste kritine, žlebove in montažo kritin. Naša strokovna ekipa in sodelujoči krovci poskrbijo, da od povpraševanja do končno postavljene strehe vse poteka brez nevšečnosti.

Valovita streha

Kakovostna vroče cinkana kritina

Naša kritina je iz vroče cinkane pločevine, zato ji lahko rečemo tudi vroče cinkana kritina. Na voljo je v več oblikah. Med široko uporabnimi sta tako imenovani Normal in Klasik, ponujamo pa tudi trapezno kritino in valovito kritino. Zagotovo tako najdete takšno, ki vam najbolj ustreza. Med najboljšimi karakteristikami pločevinaste kritine so lahkotnost, estetika, trajnost in pa tudi prijazna cena. Vroče cinkana kritina je odporna proti najrazličnejšim vremenskim razmeram. Zanimanje zanjo v Sloveniji vsako leto še narašča. Dobra novica je tudi, da je primerna za vse vrste ostrešij, tako za nova kot za stara. Če je vaša streha dotrajana in želite naročiti novo ali pa se sploh prvič lotevate postavitve strehe - pločevinasta kritina je v vsakem primeru odlična rešitev.

3 različne izvedbe trapezne kritine

Posebna izvedba kritine za streho je iz trapezne pločevine. Ponujamo tri vrste trapezne kritine, in sicer:

  • TRAPEZ-10,
  • TRAPEZ-20 in
  • TRAPEZ 40.

Številka na koncu imena vam pove, koliko milimetrov so visoka njena rebra. Trapezna pločevina TR-10  in TR-20 je odlična za pokrivanje fasadne obloge različnih stavb, zlasti manjših. Namestimo jo lahko na različne vrste konstrukcij (les, beton, jeklo in drugo), zato gre za zelo prilagodljivo rešitev. Osnovna značilnost TR-40 pa je dobra nosilnost pri velikih obremenitvah. V osnovi je iz prašno-barvane pocinkane pločevine, na voljo v različnih debelinah. Dodatna ojačitev v spodnjem delu trapezne pločevine ustvarja dodatno okrepitev. Tudi ta trapezna kritina ima širok spekter uporabnosti.

Trapezna pločevinasta kritina

Druge oblike strehe s pločevinasto kritino

Kritina Normal je opečne oblike, primerna za stanovanjske in gospodarske objekte, tako za položne kot strme strehe. Lepa izbira je tudi naš model Klasik, ki kot že ime pove, prinaša klasični videz. Zelo priljubljena je tudi valovita pločevinasta kritina, ki je s svojo obliko primerna za zamenjavo salonita. Montaža je zelo preprosta, poleg tega pa vas bo razveselila še ugodna cena.

Za vse naše kritine ponujamo tudi izolacijo. Dobavljive so z nanosom protikondenznega filca. Pripravili smo vam tudi zanimive barvne možnosti, tako da lahko izberete sebi najbolj primerno streho. Na naši spletni strani si lahko ogledate različne vrste pločevinastih kritin: njihov videz, specifike in reference z že dokončanih objektov. Tako se boste lažje odločili, katera bo prava kritina za vaš dom ali gospodarski objekt, seveda pa smo vam vedno na voljo za vsa vprašanja in strokovno svetovanje.

Več o trapezni pločevini

Na voljo tudi ves potreben potrošni material

Za celovito ponudbo smo v podjetju Mebi poskrbeli tudi s širokim izborom različnega vgradnega materiala, ki ga potrebujete ob nakupu in montaži trapezne kritine ali katere druge pločevinaste kritine. Pri nas najdete vse obrobe za streho (vetrne obrobe, dimniške obrobe), slemenjake in vijake. Ponujamo žlote, žlebove, odkapne robove, snegobrane in mrežice. Naša posebnost so tako imenovani prezračevalni slemenjaki. Te proizvedemo po naročilu, popolnoma v skladu s parametri strehe. Streha bo z našo pomočjo urejena do zadnjega detajla, in to po visokih standardih, zaradi katerih se boste vedno počutili varno.

Svojo ponudbo redno dopolnjujemo in jo prilagajamo novostim na globalnih trgih, zato ste lahko prepričani, da pri Mebiju dobite le najboljše. Z našimi vroče cinkanimi strešnimi kritinami so zadovoljni mnogi izvajalci in lastniki nepremičnin. Ob strani vam stojimo tudi, ko še iščete mojstra. Izvajalca za izvedbo strehe vam priporočimo mi, da boste prepričani, da je bila tudi montaža izvedena nadvse profesionalno.