Pločevinasta streha se učinkovito ubrani celo potresa

Pločevinasta streha je gotovo med najbolj stabilnimi strešnimi kritinami za bolj ali manj poševne strehe. Je trdna in popolnoma odporna proti raznim vremenskim vplivom. Kljub trdnosti, je dovolj gibljiva, da se ubrani tudi ekstremnih razmer, kot je potres.

Pločevina za streho je izjemno kakovosten material, zato je med številnimi krovci najbolj cenjena in priljubljena izmed vseh strešnih kritin. Zaradi njenih lastnosti, je delo z njo enostavno, prekrivanje pa poteka hitro. Je lahka in ne obremenjuje nosilnih elementov, je izjemno prožna, zato deluje skupaj s tresenjem tal. Absorbira energijo s tem pa zmanjša obremenitve konstrukcij. Na podlago je pritrjena s posebnimi pritrdilnimi sistemi, ki dopuščajo določeno stopnjo gibanja med potresom, pri tem pa ne povzroči poškodbe na konstrukciji.

Pločevinasta streha je odporna tudi na korozijo in še po daljšem obdobju ohrani svoje prvotne lastnosti. Mraz, vročina in toča, ji ne morejo do živega, saj se razteza in krči pri tem pa njena struktura ostaja ista. Enostavno oblikovanje in prilagajanje pločevine za streho, omogoča uporabo na različnih arhitekturnih zasnovah, zato jo lahko zasledimo tako na zasebnih, kot na javnih objektih. 

Njena cena je glede na kvaliteto in vzdržljivost zelo dostopna, zato je strešna kritina iz pločevine ekonomična odločitev. Z njo boste za svoj denar dobili največ.

Pločevinasta streha

Pločevina za streho je dobra izbira

Pametni investitorji se odločajo za pločevinasto streho, saj ima strešna kritina iz pločevine res številne prednosti.

Poleg izvrstnega ekonomičnega materiala, dobite z nakupom tudi možnost ekonomične montaže, saj je ta enostavna in hitra. Pri ceni je potrebno upoštevati tudi nižji strošek montaže, kar je pomemben podatek za vse investitorje, ki želijo graditi kvalitetno in poceni. Pločevina za streho je v tej smeri idealna rešitev.

V podjetju Mebi d. o. o. vam nudimo material, ki je zastopan na trgu kot najboljša izbira tako za stanovanjske hiše in bloke, kot za poslovne zgradbe, industrijske hale, različne obrtne delavnice, prodajne centre in mnoge druge objekte. S trapezno pločevino pa ni mogoče prekrivati le streh, temveč je priljubljena tudi za izvedbo montažnih sten, oziroma fasad. Izdelamo jo v dimenzijah, ki jo želi stranka, prav tako pa naročniku prilagodimo tudi barvo. Izgube materiala so minimalne, prav zaradi izdelave po meri.

Strešna kritina iz pločevine je barvana in pocinkana, na voljo pa je več debelin, tudi takšna s plastjo izolacije. Po naročilu izdelamo kritino tudi iz aluminijastih plošč, ki so seveda malce dražje.

ZAKAJ SE ODLOČITI ZA KRITINO Z IZOLACIJO?

Pločevina za streho

Strešna kritina iz pločevine v različnih izvedbah

Proizvajalci strešne kritine iz pločevine bomo poskrbeli, da bo vaša streha še desetletja stabilna in varna, saj je sestavljena iz spodnjega barvnega premaza, premaza za pasivacijo, nato sledita plast cinka in plast jekla. Na zgornji strani je nad jeklom spet plast cinka in nad njo premaz za pasivacijo, temeljna barva in zaključna barva. Vsi omenjeni postopki so izvedeni industrijsko in zato popolno ter brez napak. Pločevina za streho je učinkovito zaščitena z obeh strani in tako stoodstotno varna. Zaradi svoje kvalitetne sestave je odlična rešitev za vsako novogradnjo s poševno streho.

V podjetju vam nudimo pločevinasto streho Normal, ki je opečne oblike in izdelana v različnih materialih in barvah. Je lepa na pogled in priljubljena za stanovanjske objekte. Tudi streha Klasik je estetska in primerna za naklone, večje od 15%. izberete lahko plošče, ki so na spodnji strani prevlečene s proti kondenzno zaščito. Na voljo so vam tudi strešne kritine iz pločevine Trapez, Adria, Bond in Valovita izvedba.

Pločevinasta streha postaja vse bolj cenjena in priljubljena med investitorji, o čemer priča povečevanje prodaje na tem področju. Pokrivanje strehe s pločevino ima namreč ogromno prednosti, ki vas lahko prepričajo v nakup. Glavne prednosti so lahkotnost, energijska učinkovitost, trajnost in okoljska prijaznost. Poleg vsega našteta pa ni za zanemariti tudi estetski vidik. Če tudi vi razmišljate o takšni strehi, si oglejte našo spletno stran, kjer boste našli še več informacij. Pokličite nas za dodatna vprašanja, ali nam pišite, radi si bomo vzeli čas za vas.

Strešna kritina iz pločevine