Strešna okna Velux

V podjetju Mahmutović se ukvarjamo s suhomontažno gradnjo (predelne stene, obloge, spuščeni stropi, dekorativni stropi, toplotne izolacije, vgrajujemo drsna vrata in strešna okna Velux idr.) ter sodelujemo z najbolj priznanimi proizvajalci, kot so Knauf, AMF Thermatex, Armstrong, Wedi, Trendisol in Velux. Izkušnje in znanja smo si pridobivali na sejmih in izobraževanjih doma in v tujini, s čimer nenehno sledimo novostim ter zagotavljamo vrhunsko kakovost svojih storitev. S suhomontažnimi storitvami neizkoriščene prostore v podstrešnem stanovanju enostavno in elegantno spremenimo v mansardna stanovanja, vgradimo predelne stene ter prostor osvetlimo s strešnimi okni Velux.

 

Velux okna odlikujejo izjemne lastnosti

Strešno oknoVelux okna se odlikujejo po izjemni kvaliteti, vodotesnosti in zanesljivosti. Ker prenesejo večje obremenitve ter udarce toče, so tudi odlična izbira za strešna okna.

Strešna okna Velux podstrešnemu stanovanju podarijo romantičen pridih in očarljivost ter nudijo številne možnosti vgradnje – vgraditi jih je mogoče v strehe različnih naklonov, izbirate pa lahko med številnimi modeli, velikostmi, obrobami, senčili in pripomočki, ki bodo ustrezali vašim željam in potrebam. Velux okna bodo ustvarila unikatno vzdušje ter bodo zagotovila, da se bo vaša mansarda kopala v svetlobi. Pri strešnih oknih je pomembno le, da so pravilno strokovno montirana, zato se pri izbiri izvajalca odločite za podjetje z večletnimi izkušnjami z Velux strešnimi okni.

Strešna oknaStrešna okna Velux

 

IZBERITE SVOJE STREŠNO OKNO

 

Velux okna - tipi

Velux okna so na voljo v več različicah, ki bodo ustrezale vašemu domu. Na voljo so:

 

 • klasična strešna okna Velux v leseni ali plastificirani različici, ki imajo sredinsko vpenjanje. Ročica za odpiranje strešnega okna je nameščena zgoraj, kar pomeni, da nudi veliko prostora za rokovanje in odpiranje. Neposredno pod ta okna lahko namestite tudi pohištvo, kar odpiranja ne bo oviralo.
 • Panoramska Velux okna imajo zgornje vpenjanje in se lahko popolnoma odprejo. S tem vam ponudijo nemoten razgled na okolico, takšna strešna okna pa so primerna za prostore, kjer je dostop do okna neoviran (pod njim ni pohištva). Na voljo so v poliuretanski in leseni izvedbi.
 • Velux okna za strešni balkon so večja in primerna za balkone ali terase. Omogočajo panoramski razgled, izmed vseh strešnih oken Velux pa v prostor puščajo največ svetlobe.
 • Vertikalna in fiksna strešna okna Velux: vertikalna strešna okna so oblikovana za vgradnjo pod strešna okna Velux in omogočajo neprekinjeno naravno svetlobo ter razgled. Spodnja fiksna okna omogočajo, da svojo mansardo odprete prav do tal in s tem omogočite največji spekter naravne sončne svetlobe.

Velux strešno oknoStrešna okna

Strešno okno – prednosti

Priljubljenost strešnih oknen je v zadnjih letih narastla, saj vse več ljudi spoznava njihove prednosti. Strešno okno v prostor prepušča veliko več svetlobe kot klasično. Prezračevanje je veliko bolj učinkovito, poznamo pa več sistemov za odpiranje. Strešna okna Velux lahko odpirate ročno, mogoče pa je vgraditi tudi inteligenten sistem mehanizacije, ki strešna okna odpira z daljinskim upravljanjem in le s pritiskom na gumb.

 

Ostale prednosti:

 • strešno okno omogoča, da izkoristite podstrešne in neuporabljene prostore,
 • mogoče jih je vgraditi tja, kjer klasična okna ne ustrezajo,
 • strešna okna Velux lahko vgradimo v nove zgradbe, pa tudi v strehe starejšega letnika,
 • strešno okno je popolnoma vodotesno,
 • možno je dodati mrežo, ki vas varuje pred vdorom mrčesa,
 • strešna okna Velux nudijo možnost senčil, s katerimi uravnavamo nivo svetlobe ter vas varujejo pred preveliko vročino,
 • Velux okna so sinonim za kvaliteto in trdnost, tako da bodo ostala nepoškodovana tudi v primeru toče,
 • strešna okna so varna tudi za otroke, saj ji ti ne morejo odpreti sami.

 

V primeru dodatnih vprašanj smo vam zmeraj na voljo na telefonski številki 041 651 018, na elektronskem naslovu ali osebno na sedežu podjetja na Ribenski cesti 30 na Bledu.

 

Nermin Mahmutović s.p. | Strešna okna Velux, Velux okna, strešno okno – povezave do naše spletne strani:
VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Naslov
Ribenska cesta 30
4260 Bled
Spletna stran
E-pošta
04 5741 045
041 651 018
Seznam fraz
strešna okna Velux, Velux okna, strešno okno
ZEMLJEVID