Predelne in montažne stene Knauf | Pregradna stena | Montaža gips plošč

Predelne stenePredelne in montažne stene so med suhomontažnimi sistemi danes nepogrešljiv element pri adaptacijah stanovanj in novogradnjah, saj imajo številne prednosti pred drugimi sistemi. Trendi zadnjega obdobja nam namreč vse bolj narekujejo racionalno izkoriščanje bivalnega prostora. Pri tem so nam predelne stene v veliko pomoč, saj so bistveno lažje od ostalih struktur in omogočajo tudi vgradnjo sten v hišah s slabšo statiko. Kvadratni meter predelne stene namreč tehta precej manj kot kvadratni meter klasične zidane stene. Ker je montaža gips plošč enostavna in hitra, se lahko tega projekta loti vsak. Vse potrebne inštalacije pa lahko enostavno skrijete v steno.

Podjetje Nermin Mahmutović s.p. že vrsto let sodeluje z vrhunskimi proizvajalci suhomontažnih izdelkov, med katerimi je tudi Knauf. Poleg kakovostnih izdelkov suhe gradnje pa vam v našem podjetju nudimo tudi kakovostne storitve.


Predelne stene Knauf – odlična zvočna in toplotna izolacija

Pregradna stena je še posebej odlična rešitev, ko želimo bivalni prostor razdeliti v manjše prostore za različne namene. Predelne in montažne stene Knauf nudijo popolno svobodo pri oblikovanju tlorisa.

Poleg tega imajo gradbeni materiali na osnovi mavca odlične toplotno-zaščitne lastnosti. Površina predelne stene se hitro prilagodi temperaturi prostora, zato je pregradna stena kmalu prijetno topla. Zaradi večplastnosti površine je mogoče na različnih straneh predelne stene doseči popolnoma različne uporabne lastnosti, med drugim visoko stopnjo zvočne izolacije. Ker je mavec negorljiv material, so montažne stene protipožarno varne. Odporne pa so tudi na vlago.

Z uporabo specialnih gips plošč pa lahko glede na potrebe zagotovimo tudi druge lastnosti stene, kot so visoka zaščita pred škodljivim sevanjem, visoka protivlomna zaščita ali celo zaščita pred strelnim orožjem in eksplozivnimi napravami. Sodobni sistemi obenem nudijo možnost vgradnje elementov za gretje ali hlajenje prostora. Na ta način pregradna stenaprevzame vlogo radiatorja oziroma klimatske naprave.

 

Priporočamo vam toplotno izolacijo iz naravnih materialov, t.i. celulozno izolacijo. Hkrati vam svetujemo tudi uporabo strešnih oken Velux, ki v prostor spustijo več svetlobe kot klasična okna, poleg tega pa odlično tesnijo.


Sami se prepričajte o odličnih lastnostih predelne in montažne stene. Na voljo smo vam tudi na naši spletni strani!

Nermin Mahmutović s.p. - povezave do naše spletne strani:
VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Naslov
Ribenska cesta 30
4260 Bled
Spletna stran
E-pošta
04 5741 045
041 651 018
Seznam fraz
predelne stene knauf, montažne stene, knauf stene, pregradna stena, montaža gips plošč
ZEMLJEVID