Pošlji povpraševanje

Kozmetika dr. Hauschka - naravna in organska kozmetika za nego obraza

Kozmetika dr. HauschkaKoža je zaščitni plašč telesa, ki je izpostavljen zunanjim in notranjim vplivom, ti pa jo lahko oslabijo. Posledice teh vplivov so suha koža, pomanjkanje vlage, pretirano izločanje maščobe, ki jo proizvajajo žleze lojnice, in tudi prezgodnje staranje. Najbolj izpostavljena je zagotovo koža na obrazu.

Z redno nego bo naša koža še naprej ostala čista in sijoča od zdravja. Klasična nega obraza vključuje čiščenje kože in ročno masažo obraza. Hranljivi in vitaminski dodatki skrbijo za njen naraven in zdrav videz. V zadnjem času pa vse bolj priljubljena postaja naravna nega obraza, pri kateri je poudarek na naravni in organski kozmetiki, ki je prijazna tako do vaše kože kot tudi do okolja.

Kozmetika dr. Hauschka je naravna kozmetika, ki zrcali moč narave in upošteva naravne procese v koži. Naravna in organska kozmetika dr. Hauschka se ponaša s prvo in edinstveno nemastno nočno nego v svetu, ki koži zagotavlja nočni počitek in njeno obnovo. Koža postane in ostane zdrava in normalna. Obenem pa naravna kozmetika ves dan spodbuja kožo k delovanju in samoobnavljanju.

NARAVNA ORGANSKA KOZMETIKA

Nega obraza po dr. Hauschka - organska kozmetika kot dopolnilo nege

Nega kože na obrazu s kozmetiko, ki premore največjo vsebnost mineralov in vitaminov, je prav to, kar vaša koža na obrazu potrebuje. Kozmetika dr. Hauschka obravnava spremenljiva stanja kože kot prehodna stanja in ne deli kože na nespremenljive tipe.

Dr. HauschkaKlasična nega obraza po dr. Hauschka se začne z neagresivnim čiščenjem kože, temu sledi ročna masaža obraza, nazadnje pa se na obraz nanese negovalna maska, ki vsebuje hranljive in vitaminske dodatke, potrebne za naraven in zdrav videz kože. Kozmetika dr. Hauschka kože med čiščenjem ne izsuši ter obenem ohranja zaščitni maščobni in kislinski plašč kože, odmrle celice pa odstrani brez poškodb. Nega obraza vključuje tako čiščenje obraza z naravno in organsko kozmetiko dr. Hauschka kot natančno svetovanje glede nege kot take - tako za moške kot za ženske.

Organska kozmetika
Klasična in čistilna nega obraza po dr. Hauschka
sta vam na voljo tudi v kozmetičnem salonu AM, kjer vam prav tako nudimo klasično nego obraza in dekolteja ter čistilno in osvežitveno nego obraza.

Kozmetika dr. Hauschka - nega obraza z naravno kozmetiko prinaša globoko sprostitev, občutek lahkotnosti, notranjega ravnovesja in izpolnjenosti. Zato nikar ne odlašajte - pokličite nas in si rezervirajte prost termin. Koža na obrazu vam bo hvaležna.

Kozmetični salon AM | Kozmetika dr. Hauschka, nega obraza po dr. Hauschka, naravna kozmetika, organska kozmetika - povezave do naše spletne strani: