Nega kože na obrazu - piling in maska za obraz v veliko pomoč

Nega kože na obrazuKoža opravlja za naše telo življenjsko pomembne naloge, saj za organizem predstavlja mejo med zunanjim in notranjim svetom. Pravilna in kakovostna nega kože na obrazu je zato zelo pomembna, saj je ravno obraz najbolj izpostavljen vremenskim vplivom in marsikje tudi onesnaženemu zraku.

Pravilna nega obraza ohranja njeno čvrstost in zabriše nekatere spremembe, ki jih prinaša čas. Osnovna nega kože na obrazu vključuje predvsem redno čiščenje in odstranjevanje odmrlih celic, ročno masažo obraza ter nanos negovalne maske, polne hranljivih vitaminskih dodatkov, ki skrbijo za naraven in zdrav videz kože.

Kozmetični salon AM vam nudi različne oblike nege kože na obrazu, po vsaki pa bo vaša koža sveža in spočita ter zdravega videza. Na voljo je klasična nega kože obraza in dekolteja. Od nje se bistveno razlikuje nega obraza po dr. Hauschka.

NEGA KOŽE NA OBRAZU

Nega aknaste kože

Čistilna nega kože je še posebej primerna za kožo, ki jo pestijo akne, ogrci in povečano delovanje žlez lojnic. Nega aknaste kože z globinskim čiščenjem kože zmanjšuje število mozoljev in infekcij ter preprečuje pojavljanje novih. Nega aknaste kože je izvedena s posebno pozornostjo na vrsto kože vsake posamezne stranke.

Piling za obraz - nega kože z luščenjem odmrlih kožnih celic

Nega aknaste kožeZa primerno nego obraza je zelo pomemben tudi piling za obraz, saj odstranjuje odmrle kožne celice. Koža je po njem bolj sveža in zdrava ter lažje absorbira vlago in nujno potrebne antioksidante. Izboljša videz kože, saj na površje pridejo sveže kožne celice, pa tudi njeno prekrvitev, saj te celice dobijo več kisika. Glede na snov, ki odlušči odmrle celice, ločimo mehanski, kemični in encimski piling za obraz. Mehanski pilingi so na tržišču najpogostejša vrsta pilingov. V tem primeru uporabimo kremo ali gel, v katerem so razpršeni trdni delci, ki odluščijo odmrle kožne celice. Kemični pilingi delujejo s pomočjo kislin, encimski pa s pomočjo encimov.

Piling za obraz je priporočljivo opraviti dvakrat na teden. Če je naša koža suha in občutljiva, zadostuje en piling na teden, saj je koža že sama po sebi tanka. Po pilngu se nega kože na obrazu nadaljuje z masažo obraza, ki jo zaključi negovalna maska za obraz. Maska kožo nahrani s hranljivimi vitamini, jo očisti in osveži. Tako kot piling je tudi maska za obraz določena na podlagi tipa in stanja kože.

Kozmetični salon AM | Nega kože, piling za obraz, maska za obraz, nega aknaste kože - povezave do naše spletne strani: