Pošlji povpraševanje

Limfna drenaža nog in obraza v Ljubljani

Limfna drenaža telesa je terapevtska metoda, pri kateri s posebnimi tehnikami glajenja odpravljamo odvečno tekočino iz medceličnih prostorov. Medcelični prostor tako postane bolj prehoden, snovi, potrebne za normalno delovanje in regeneracijo celic, pa lažje pridejo do cilja. Gibi sledijo limfnemu obtoku in stimulirajo krčenje limfnih žil. Pritisk se glede na potrebe telesa veča ali manjša. Drenaža limfnega sistema vpliva tudi na mišični in živčni sistem, posledično pa se izboljša tudi delovanje imunskega sistema. Po tretmaju stranka včasih čuti utrujenost, vendar se že naslednji dan počuti bolj sproščeno.

Ročna limfna drenažaLimfna drenaža se izvaja v medicini za zmanjšanje edemov po poškodbah, zvinih, zlomih, edemih spodnjih okončin, edemih po operativnih posegih ali po plastičnih in lepotnih operacijah. V kozmetičnem salonu jo uporabljamo pri obravnavi aknaste in problematične kože, pri odpravljanju celulita, ohranjanju tonusa kože ali pri hujšanju.

V kozmetično masažnem salonu AM Ljubljana vam je na voljo ročna limfna drenaža, cena pa je odvisna od tega, na katerem delu telesa jo bomo izvajali. Limfna drenaža nog bo poskrbela za boleče in otečene noge, limfna drenaža obraza pa bo vaši koži na obrazu povrnila čvrstost, mladostni videz in sijaj.

OBIŠČITE MASAŽNI SALON AM

Ročna limfna drenaža nog in obraza

Boleče in otečene noge so lahko tudi posledica poplavljanja tkiva z vodo iz ven, to težavo pa lahko odpravi ročna limfna drenaža nog. Že po nekaj tretmajih se bodo otekline zmanjšale, gležnji bodo videti normalno, vaše noge pa bodo lažje in manj občutljive. Ročna limfna drenaža nog je primerna tudi za nosečnice, ki ravno v času nosečnosti najbolj trpijo zaradi bolečih in otečenih nog.

Limfna drenaža obraza
Zabuhlost obraza, še posebno okrog oči, podočnjaki, nastajanje gub, izguba tonusa kože in akne so jasen pokazatelj, da obrazni limfni sistem ne deluje pravilno. Redna limfna drenaža obraza bo spodbudila limfni sistem in izboljšala cirkulacijo krvi, vi pa boste imeli čvrsto, čisto, mladostno in sijočo kožo. Obraz se še posebej dobro odziva na dotik, saj ga sestavljajo mnoge manjše, občutljive mišice. Poleg vidnih rezultatov pa ročna limfna drenaža obraza ublaži napetost ter sprošča in obnavlja energijo vašega telesa z vzpodbujanjem krvnega obtoka.

Drenaža limfnega sistema izboljša odpornost telesa, deluje protistresno, njena uporaba pa je primerna tudi takrat, ko smo zdravi. Naredite torej nekaj za svoje zdravje in obiščite masažni salon AM Ljubljana, kjer vam je na voljo tako ročna limfna drenaža nog kot limfna drenaža obraza, cena obeh pa je ugodna.

Vabljeni na spletno stran kozmetično masažnega salona AM v Ljubljani.