Pošlji povpraševanje

Anticelulitna masaža - klasična masaža z nekaj posebnimi prijemi

Anticelulitna masaža še vedno velja za najbolj učinkovito metodo za odstranjevanja celulita. Zaradi slabe prekrvavitve, počasnega metabolizma in predolgega sedenja ali stanja se upočasni limfni sistem, posledično pa nastane celulitna koža. Masaža proti celulitu v kombinaciji z zdravo prehrano, pitjem vode in gibanjem kar za 60 odstotkov izboljša videz kože. Po tehniki je anticelulitna masaža še najbolj podobna klasični švedski masaži, le da so prijemi bolj čvrsti in intenzivnejši. Razlika pa je tudi v območju masiranja. Masaža proti celulitu je osredotočena na problematično področje spodnjega dela telesa, kjer se celulit tudi najpogosteje nahaja, zato masiramo samo ta del in ne celega telesa kot pri klasični švedski masaži.

Anticelulitni tretma

Podkožno tkivo najprej ogrejemo z glajenjem in vtiranjem. S tem izboljšamo pretok krvi v mišicah, mikrocirkulacijo podkožnega tkiva in pospešimo limfni in krvni obtok. Pri anticelulitni masaži lahko uporabljamo tudi negovalno olje, ki je bogata kombinacija aktivnih naravnih snovi in dodatno pomaga pri odpravi celulita.

ANTICELULITNA MASAŽA V LJUBLJANI

Anticelulitni tretma z masko ''Peel off drenage'' in Body Wrapping sistemom

Anticelulitna masaža v LjubljaniAnticelulitna masaža pa ni vse, kar vam ponuja masažni salon AM. Privoščite si lahko tudi anticelulitni tretma z masko ''Peel off drenage'' in Body Wrapping sistemom. Masaža proti celulitu bo tako še učinkovitejša. Maska ''Peel off drenage'' združuje zdravilnost zelene gline, alginatov iz rjavih alg, izvlečkov ginsenga in bodeče lobodike. S termičnim učinkom pospešuje krvni in limfni obtok, razgrajuje ter nase veže maščobe, vodo in toksine iz telesa. Maska poskrbi, da se podkožno tkivo odpre in je pripravljeno na nadaljevanje tretmaja z različnimi preparati za pospešitev razgradnje maščobe, čiščenje kože in podkožnega tkiva. Preparate po pilingu maske nanesemo na mesta, kjer je naloženih največ maščob.

Body Wrapping je anticelulitni tretma, s katerim hkrati oblikujemo tudi telo, rezultate pa merimo v centimetrih. Intenzivno stimulira celično izmenjavo snovi v podkožnem tkivu, aktivira limfni sistem ter pospešuje odvajanje vode in toksinov iz podkožnega tkiva. S termičnim učinkom krepi izgorevanje maščob, z vgrajenimi sadnimi kislinami pa učinkuje kot organski piling. Anticelulitni tretma s sistemom Body Wrapping uspešno odpravlja celulit, zmanjšuje obseg telesa, izboljša tonus kože (tudi po nosečnosti) in topi maščobo.

Obiščite nas in se prepričajte, da je anticelulitna masaža najučinkovitejša metoda v boju proti celulitu. Vabljeni tudi na našo spletno stran!

Masažni salon AM | Anticelulitna masaža, anticelulitni tretma, masaža proti celulitu - povezave do naše spletne strani: