Težave s stopali: otiščanci, kurja očesa, vraščeni nohti, glivice in bradavice na stopalih ter trda koža

Vas motijo otiščanci? Imate hude bolečine pri hoji zaradi kurjih očes? Ne morete več obuti čevljev zaradi bolečin vraščenih nohtov? Se neuspešno trudite odstraniti trdo kožo? Se želite le izogniti vsem naštetim težavam in obenem razvajati svoje noge s kvalitetno klasično ali estetsko pedikuro? V kozmetičnem salonu Lavanda vam nudimo strokovno klasično pedikuro, manikuro,depilacijo, nego obraza, moško nego, prijetno masažo in estetsko pedikuro ter po potrebi profesionalno medicinsko pedikuro. Omogočimo vam lahkotnejši in bolj samozavesten korak tudi v prihodnje!


Najpogostejše težave s stopali

Otiščanci so posledica slabega pretoka krvi in največkrat nastanejo na mestih, kjer prihaja do stalnega pritiska zaradi neprimerne obutve in torej do odebelitve kože. V primeru, da se otiščanec pravočasno ne odstrani, se lahko razvije v kurje oko. Kurja očesa se zaradi hoje in stalnega pritiska poglabljajo, pri tem pa se začnejo vraščati v nevralno tkivo, zato se ob pritisku na kurje oko pogosto sproži močna bolečina. Prav zato je pomembno, da se odmrla koža redno, a pravilno odstranjuje. Preventiva je redna kvalitetna klasična ali estetska pedikura. Po razvoju otiščanca ali kurjega očesa pa se sanacije lotimo z medicinsko pedikuro.


Vraščeni nohti so lahko dedno pogojeni, največkrat pa so posledica nepravilnega striženja nohtov. Pogosto se pojavljajo tudi ob nosečnosti zaradi povečane telesne teže ali ob uživanju določenih zdravil. Pri vraščenem nohtu se stranski del nohta zaviha navzdol v stransko kožno gubo, kar povzroča bolečino, pogosto pa pride tudi do okužb, vnetij in otekanja. V začetni fazi vraščanja težavo lahko reši že kvalitetna klasična pedikura, kasneje pa se lahko pojavi potreba tudi po kirurškem posegu.   


Pogoste so tudi bradavice na stopalih in glivice na stopalih. Odvisno od težave priporočimo obisk pri dermatologu. V obeh primerih pa je potrebno skrbeti za higieno nog in zdravljenje ter odpornost telesa.


Estetska pedikura in medicinska pedikura za korak brez bolečin

Estetska pedikura je namenjena negi stopal in nohtov brez večjih težav. Zajema urejanje nohtov, odstranjevanje trde kože na stopalih oz.  trde kože na petah in odpravo manjših pomanjkljivosti ter modno lakiranje z barvnimi laki ali francosko lakiranje. Po drugi strani pa je medicinska pedikura namenjena strokovnemu saniranju stopal in nohtov na nogah. Medicinska kvalitetna pedikura vključuje odstranjevanje otiščancev, kurjih očes in glivic, saniranje vraščenih nohtov, odstranjevanje zelo trde kože na stopalih (tudi na palcih in pod drugimi prsti na nogah) in nego diabetičnega stopala. Pedikura se pri nas izvaja s sterilnimi inštrumenti in profesionalno roko.


Estetska pedikura za brezhibna stopala

Skrb za stopala in nohte na nogah je znak urejenosti, higiene in lepote. Privoščite si estetsko pedikuro za brezhibne sprehode poleti po plaži ali pozimi v termah. Estetska pedikura vključuje:
-    sproščujočo kopel nog,
-    odstranjevanje trde kože,
-    nego nohtov in obnohtne kožice,
-    nego stopal,
-    masažo in
-    barvno ali francosko lakiranje nohtov.

Oglejte si tudi cenik nege nog v našem salonu:
-    delna pedikura – 20 €
-    estetska pedikura – 25 €
-    estetska pedikura z lakiranjem – 30 €
-    medicinska pedikura – 27 €
-    medicinska pedikura z lakiranjem – 32 €
-    specialna pedikura – 38 €
-    parafinska maska – 15 €
-    kurje oko – 10 €
-    tamponada nohta – 5 €
-    razni dodatki pri pedikuri (1 kos) – 2 €

Pokličite nas in se dogovorite za razvajanje v našem salonu!

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Kozmetični salon Lavanda
Naslov
Trg komandanta Staneta 8
1000 Ljubljana
Delovni čas
PON - PET: 9.00 -19.00
Spletna stran
E-pošta
01 518 14 16
041/634 071
Seznam fraz
težave s stopali, otiščanci, vraščeni nohti, vraščen noht, kurja očesa, kurje oko, bradavice na stopalih, glivice, glivice na stopalih, trda koža, trda koža na stopalih, trda koža na petah, kvalitetna pedikura, klasična pedikura, estetska pedikura, medicinska pedikura
ZEMLJEVID