Moška nega

Vse več moških se zaveda, da hitri tempo življenja in stres zahtevata sprostitev duha in telesa. Nega moške kože je specifična, izjemno lahki izdelki za nego poskrbijo za vlaženje kože. Tudi moški se srečujejo s problemi mastne, suhe, izsušene in občutljive kože, le da običajno tega posebej ne želijo izpostavljati. V kozmetičnem salonu Lavanda smo pripravili optimalno moško nego za še tako zelo zahtevno kožo (suha koža, mastna koža, občutljiva koža po britju, problematična koža, izpuščaji, akne pri moških). Poleg kože so tu še težave s prekomerno poraščenostjo, govorimo predvsem o poraščenosti hrbta, ramen, prsi in trebuha. V našem salonu vam nudimo celovito moško nego, ki bo marsikateremu moškemu olajšala življenje in dvignila samozavest.


Moška nega obraza – nega problematične kože

Problematična koža je lahko mastna, suha, izsušena ali občutljiva. Večina moških ima normalno do mastno kožo in zato ne želijo uporabljati krem. Zaradi pogostega britja pa nastopi še občutljivost, ki se lahko razvije tudi v pereče težave z vraščenimi dlačicami. Negovalni izdelki lahkih tekstur, ki jih lahko kupite v našem salonu,  se med sabo zelo lepo dopolnjujejo, poslovni moški pa bodo ponovno zadovoljni in sproščeni.


Akne in mozolji na obrazu, hrbtu, ramenih in prsih

Akne in trdovratni mozolji (mozolji na obrazu, mozolji na hrbtu) zahtevajo posebno kozmetično nego. Neprimerno stiskanje mozoljev in aken lahko stanje in videz kože precej poslabša, pojavi se lahko tudi rdečica zaradi poškodovanih kapilar. Najboljša rešitev je pravilna in kakovostna nega z usposobljeno kozmetičarko. Ker akne in mozolji niso omejeni le na obraz, pojavijo se tudi po hrbtu in prsih, je potrebna celovita nega. Pravilna prehrana in izogibanje stresu, zadostna količina spanja in gibanje na svežem zraku v kombinaciji s pravilno nego kože in primernimi izdelki, vpliva na zmanjšanje količine aken in mozoljev. Ti po določenem času izginejo, koža pa se zgladi. Velikokrat ljudje prehitro obupajo, zato je pri odpravi mozoljev in predvsem veliko bolj trdovratnih aken pomembna vztrajnost in disciplina.


Cenik in ponudba za nego kože:
•    osnovna nega obraza z globinskim čiščenjem – 55 €
•    čiščenje hrbta – delno – 25 €
•    čiščenje hrbta – 40 €


Poraščenost in depilacija hrbta, ramen, prsi in trebuha

Prekomerna poraščenost pri veliko moških vpliva na slabšo samopodobo. Toda obstaja preprosta rešitev – depilacija. Depilacija se lahko izvaja z vročim ali toplim voskom, sodobni moški pa se lahko odloči tudi za postopek trajne depilacije - IPL. IPL depilacija je povsem neboleča in trajna, zato je izjemno primerna za vse predele telesa. Najboljše rezultate dosegamo pri temnih dlakah in svetli koži. Temnejša kot je dlaka, uspešneje jo IPL aparat zatre. Če se vam dlačice pogosto vraščajo, priporočamo prav trajno depilacijo IPL, ki bo težavo za vedno odpravila, že po prvem postopku pa jo bo znatno omilila.


Cenik depilacije z voskom:
•    depilacija hrbta moški – 33 €
•    depilacija hrbta – delno – 25 €
•    depilacija trebuha – 21 €
•    depilacija prsi – 25 €
•    depilacija pazduh – 16 €

Cenik in ponudba IPL depilacije za moške:
•    Depilacija rok – 125 €
•    Depilacija nog – 250 €
•    Delna depilacija nog – 120 €
•    Delna depilacija nog – zgoraj – 160 €
•    Depilacija hrbta – 250 €
•    Depilacija pazduh – 75 €
•    Depilacija brade – 50 €
•    Depilacija nad zgornjo ustnico (depilacija brkov) – 35 €

Pokličite nas na številko 01/518 14 16 ali 041/634 071 in se dogovorite za vaš termin – vabljeni!

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Kozmetični salon Lavanda
Naslov
Trg komandanta Staneta 8
1000 Ljubljana
Delovni čas
PON - PET: 9.00 -19.00
Spletna stran
E-pošta
01 518 14 16
041/634 071
Seznam fraz
moška nega obraza, suha koža, problematična koža, akne pri moških, občutljiva koža po britju, izpuščaji, mozolji po hrbtu, prekomerna poraščenost, depilacija hrbta moški, depilacija trebuha, depilacija pazduh, depilacija rok, depilacija nog, moška nega
ZEMLJEVID