Skenerji za domačo in profesionalno uporabo

Preprosto skeniranje dokumentov

Skeniranje dokumentovBrez skeniranja dokumentov dandanes preprosto ne gre, tako v zasebnem kot tudi poslovnem življenju. Digitaliziranje dokumentov s pomočjo skenerjev ima namreč številne prednosti: dokument lahko na ta način shranimo na digitalni medij (imamo dodatne varnostne kopije), lažje ga posredujemo drugim ljudem, lahko ga poljubno digitalno obdelujemo, hkrati pa je pošiljanje digitalnih verzij bolj ekološko kot kopiranje fizičnih verzij dokumenta. Tehnologija skeniranja dokumentov se izboljšuje iz leta v leto, zato so tudi preskenirane digitalne verzije dokumentov vse boljše, pri skenerjih Konica Minolta pravzaprav vrhunske.
Če želite pravo pisarno v malem, se odločite za multifunkcijsko napravo Konica Minolta, ki v sebi združuje skener in tiskalnik, pa tudi faks in fotokopirni stroj. Ena naprava - številne funkcije. S skenerji Konica Minolta bodo digitalni dokumenti videti kot original, skeniranje dokumenta bo potekalo hitro, uporaba naprave pa je kljub številnim možnim funkcijam in nastavitvam izredno preprosta. Videz dokumenta si lahko ogledate s hitrim predogledom in tako popravite morebitne napake, kot je na primer napačna lega dokumenta.
Pozabite na staromodno in zamudno pretipkavanje dokumentov, s pomočjo skenerja boste hitro digitalizirali slike, grafe in tekst, ki jih lahko nato shranite na svoj računalnik ali svetovni splet. Z uporabo skenerja boste prihranili dragoceni čas, poleg tega pa boste lahko tudi bolj učinkovito prenašali informacije in upravljali z njimi.


Skenerji in tiskalniki Konica Minolta

Japonsko podjetje Konica Minolta se pri izdelavi fotokopirnih strojev, multifunkcijskih naprav, skenerjev in tiskalnikov osredotoča predvsem na precizno izdelavo, kakovost uporabljenih materialov, eleganten dizajn in varčno delovanje naprav. Ponudba naprav je izredno bogata in ustreza čisto vsem zahtevam. Strankam nudimo možnost najema naprav, klasičnega nakupa, nakupa po sistemu »staro za novo« ter možnost financiranja nove opreme. Zadovoljstvo strank nam pomeni zelo veliko, zato vam bomo z veseljem svetovali pri nakupu skenerja ali kakšne druge naprave iz naše ponudbe.

Konica Minolta d.o.o. | Skenerji za visokokakovostno digitalizacijo dokumentov - povezave na našo stran: