Multifunkcijske naprave združujejo številne funkcije

Vse večja priljubljenost multifunkcijskih naprav

Multifunkcijske naprave (imenovane tudi multifunkcijski tiskalniki ali večfunkcijske naprave) postajajo vse bolj priljubljene tako za domačo kot tudi poslovno uporabo. Razloge za njihovo priljubljenost gre iskati v številih funkcijah, ki jih združujejo v eni sami napravi – od tiskanja in faksiranja pa vse do kopiranja in skeniranja. Tako vam ne bo potrebno kupiti faksa, skenerja, tiskalnika in fotokopirnega stroja, temveč lahko preprosto kupite eno samo večfunkcijsko napravo, ki opravi vse te funkcije in to povsem na nivoju naprav, ki so specializirane za določeno opravilo. Ena sama naprava tudi zavzame bistveno manj prostora. Tovrstna prostorska racionalizacija bo prišla še posebej prav podjetjem z majhnimi poslovnimi prostori. Prav tako boste prihranili pri izdatkih za servisiranje in porabo energije. Multifunkcijske naprave se ponašajo z zelo enostavno uporabo, kljub temu pa nudijo izredno veliko število dodatnih funkcij in nastavitev. Vašemu podjetju bodo omogočile boljši pregled nad stroški, ki jih prinaša kopiranje in tiskanje dokumentov. Na ta način boste veliko lažje optimizirali tiskarniško infrastrukturo vašega podjetja. Tudi delo zaposlenih bo postalo učinkovitejše, saj jim posameznih naprav ne bo potrebno iskati po različnih oddelkih in pisarnah – z multifunkcijsko napravo jim je zagotovljena najmodernejša tehnologija z vsemi nujno potrebnimi funkcijami na enem samem mestu. Moderni multifunkcijski tiskalniki omogočajo povezavo z različnimi napravami preko brezžične povezave (wifija), kar bo zaposlenim prihranilo hojo od pisarne do pisarne.

 

Multifunkcijski tiskalniki in naprave


Najem multifunkcijske naprave

Če želite pri izdatkih za tiskarniško infrastrukturo še dodatno prihraniti, se odločite za poslovni najem večfunkcijske naprave. Poleg tega se lahko odločite tudi za najem fotokopirnega stroja, tiskalnika, skenerja, itd. (če potrebujete samo določene funkcije). V zameno za ugodno mesečno plačilo boste dobili vrhunsko napravo, ki je redno servisirana in v vsakem trenutku deluje brezhibno. Ker smo na tehnološkem področju priča bliskovitemu razvoju, postanejo naprave kaj hitro zastarele. To v primeru najema multifunkcijske naprave ne predstavlja problema, saj si lahko preprosto omislite nov oz. drugačen paket iz naše bogate ponudbe, ki bo ustrezal vašim željam in potrebam, ki se tekom razvoja podjetja pogosto spreminjajo. Odločite se za najem multifunkcijskega tiskalnika in bodite vedno opremljeni z najnovejšimi dosežki tehnologije.


Konica Minolta d.o.o. | Multifunkcijske naprave nudijo skeniranje, kopiranje, faksiranje in tiskanje v eni sami napravi – povezave na našo stran:

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Konica Minolta Slovenija d.o.o.
Naslov
Letališka cesta 29
1000 Ljubljana
Spletna stran
E-pošta
tel: 01 5680500
Seznam fraz
Multifunkcijske naprave, Multifunkcijski tiskalnik, Večfunkcijska naprava, Najem fotokopirnega stroja, Skenerji
ZEMLJEVID