Tiskalniki – brizgalni, laserski in multifunkcijski tiskalnik

Barvni laserski tiskalnikiTiskalniki so nepogrešljivi del pisarniške opreme že v domači delovni sobi, toliko bolj pa v službi. Danes je na voljo veliko različnih modelov, zato je ob nakupu na mestu razmislek, kakšen tiskalnik bi bil za naše potrebe najprimernejši. Brizgalni tiskalnik je namenjen tistim, ki ne tiskajo veliko, a napravo kljub temu uporabljajo dokaj redno. Prednost tega tiskalnika je predvsem ugodna cena, zadovoljivi pa sta tudi kakovost in hitrost tiska. Laserski tiskalniki so primernejši takrat, kadar tiskate večje količine in vsak dan, hkrati pa sta vam pomembni še boljša hitrost, kakovost tiskanja ter zanesljivost. Večfunkcijski tiskalniki pa poleg tiskanja nudijo tudi možnost skeniranja in kopiranja, v nekaterih primerih lahko tudi pošiljajo dokumente s pomočjo faksa. 

V podjetju Konica Minolta so vam na voljo fleksibilne multifunkcijske naprave za pisarniško uporabo. Poleg prilagodljivih in stroškovno učinkovitih multifunkcijskih tiskalnikov boste našli črnobeli in barvni laserski tiskalnik, ki ju odlikujejo kakovosten in hiter tisk ter velika količina natisnjenega materiala v kratkem času. Mnogi tovrstni tiskalniki ponujajo tudi dvostransko tiskanje, ki je zaradi okoljskih zahtev nuja.

 

Barvni laserski tiskalnik – kakovostno in hitro tiskanje barvnih tiskovin

Medtem ko povprečni barvni brizgalni tiskalniki natisnejo med 14 in 17 strani na minuto, barvni laserski tiskalniki natisnejo nekje 26 strani barvne tiskovine na minuto. Prva stran je natisnjena že po 10 sekundah, kakovost tiska pa je pri vsaki naslednji kopiji enaka kot pri prvi.

Odločitev za nakup barvnega tiskalnika je smiselna predvsem v primerih, da tiskate dokumente, v katerih so razni grafični prikazi in fotografije, medtem ko za tekstovne dokumente črnobelega tiska seveda ni nujna.

 

Poleg nakupa možen tudi najem tiskalnikov in ostale opreme

Najem tiskalnikov predstavlja odlično rešitev za tiste, ki tovrstno opremo potrebujete zgolj priložnostno. Prav tako je ugodna investicija za podjetja, ki jim nakup predstavlja preveliko finančno breme. Na izbiro so štirje različni paketi, ki se med seboj razlikujejo po zmogljivosti opreme. Ob najemu vam zagotavljamo tudi fleksibilnost pri izbiri ali menjavi multifunkcijske naprave.

 

Konica Minolta d.o.o. | Nakup ali najem laserskih tiskalnikov - povezave do naše spletne strani:

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Konica Minolta Slovenija d.o.o.
Naslov
Letališka cesta 29
1000 Ljubljana
Spletna stran
E-pošta
tel: 01 5680500
Seznam fraz
tiskalniki, laserski tiskalnik, barvni laserski tiskalnik, tisk, najem tiskalnikov
ZEMLJEVID