Najem fotokopirnega stroja in tiskalnika po ugodni ceni

Fotokopirni stroj že več desetletij sodi med nujne pisarniške pripomočke. Današnje naprave lahko hitro in učinkovito razmnožijo tudi zajetno količino dokumentacije, večkrat pa nam pridejo prav, tudi kadar nujno potrebujemo le eno fotokopijo pomembnega besedila. Zaradi nezadržnega tehnološkega napredka na področju digitalnih tehnologij fotokopirne stroje vse bolj nadomeščajo bolj zmogljive multifunkcijske naprave, ki poleg kopiranja nudijo tudi tiskanje, skeniranje, pošiljanje faksov in še mnogo več. 

V podjetju Konica Minolta vam je na voljo obsežen program fleksibilnih multifunkcijskih tiskalnikov bizhub za pisarniško uporabo, ki vključuje raznolike barvne laserske tiskalnike, prilagodljive črnobele večopravilne tiskalnike, pa tudi stroškovno učinkovite vse-v-enem (all-in-one) tiskalnike. Ker nakup fotokopirnega stroja ali tiskalnika za domačo ali poslovno rabo predstavlja precejšen finančni zalogaj, vam v našem podjetju ponujamo tudi možnost najema opreme. Z najemom fotokopirnega stroja ali tiskalnika boste znižali stroške vašega poslovanja in se izognili investiciji za nakup nove opreme, ki zaradi bliskovitega razvoja tehnologije hitro izgublja svojo vrednost. Najem fotokopirnega stroja vam omogoča popoln nadzor nad stroški, saj boste plačevali po dejanski porabi. Obenem pa najem prinaša tudi fleksibilnost pri izbiri oz. menjavi opreme.

 

Za najem tiskalnika na voljo različni paketi

Najem fotokopirnega strojaV okviru najema tiskalnikov so na voljo štirje različni paketi, ki se med seboj razlikujejo po zmogljivosti opreme, izbira pa je odvisna od vaših dejanskih potreb. Paketa START in NET vključujeta najem črno-belega fotokopirnega stroja, ki tiska s hitrostjo do 16 oziroma 21 A4-odtisov na minuto. Cena mesečnega najema vključuje redne servise, potrošni material, samodejno mesečno javljanje števcev (paket NET) ter 1.000 A4 izpisov vsak mesec.
Paket PREMIUM vključuje najem črno-belega mrežnega aparata za kopiranje, skeniranje in tiskanje hitrosti do 28 A4-odtisov na minuto. Poleg rednih servisov, potrošnega materiala in avtomatskega mesečnega javljanja števcev je v ceno najema vključenih tudi 5.000 A4-izpisov vsak mesec.
Paket PRO/COLOR pa vključuje najem barvnega mrežnega aparata za kopiranje, skeniranje in tiskanje hitrosti 22 ali 24 A4-odtisov na minuto.
Tako bizhub PRO kot bizhub PRESS digitalni produkcijski tiskalnik se nahajata v samem svetovnem vrhu v kakovosti tiska po strojni ter programski opremi. Robustni modeli zagotavljajo vrhunsko kakovost pri izjemni hitrosti in zagotavljajo hiter obrat tako v dolgih kot v kratkih nizih.
V naši ponudbi najdete tudi serijo sistemov za širokoformatni tisk, s katerimi lahko tiskate črnobelo ali barvno na formate vse do A0, oziroma do širine 914 milimetrov, in sicer pri ločljivosti vse do 600x2400 dpi.

 

Konica Minolta d.o.o. | Najem fotokopirnega stroja za domačo ali poslovno rabo - povezave do naše spletne strani:

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Konica Minolta Slovenija d.o.o.
Naslov
Letališka cesta 29
1000 Ljubljana
Spletna stran
E-pošta
tel: 01 5680500
Seznam fraz
najem fotokopirnega stroja, najem tiskalnika, fotokopirni stroj, najem fotokopirnega stroja konica minolta
ZEMLJEVID