SharePoint platforma

Odlična rešitev za e-poslovanje

SharePoint platforma predstavlja spletno mesto, ki omogoča varno shranjevanje, organiziranje, skupno rabo in dostop do informacij v vsaki napravi, ki je povezana s spletnim mestom. To pomeni, da so lahko pomembni dokumenti vašega podjetja dostopni vsem zaposlenim in niso vezani na posamezni računalnik. Platforma SharePoint se ponaša z izjemno varnostjo, zato ni skrbi, da bi prišlo do vdora do naloženih dokumentov. SharePoint je zelo enostaven in pregleden. Za uporabo potrebujete samo licenco in spletni brskalnik.
Ker so pomembni dokumenti dostopni zaposlenim v vsakem trenutku, bo to ugodno vplivalo na učinkovitost vašega podjetja. Poslovanje bo hitrejše in bolj pregledno. Verjetno ni potrebno poudarjati, da je brezpapirno poslovanje tudi cenejše in bolj ekološko.
S skeniranjem dokumenta lahko digitalizirate dokumente v papirnati obliki in jih tako pripravite za nalaganje na spletno platformo. Glede na zahtevnost vaših procesov je na voljo več rešitev, ki omogočajo tudi do 95% natančnost avtomatične prepoznavnosti.


Praktične rešitve za SharePoint, ki vam jih nudi Konica Minolta

Konica Minolta se je povezana s lokalnimi partnerji, da bi skupaj poiskali najboljše rešitve za avtomatizirano brezpapirno poslovanje v okolju SharePoint. Za urejanje dokumentacije vam tako priporočamo naše informacijske rešitve za e-poslovanje, kot sta dokoniCase za SharePoint, ter lokalna rešitev za e-Račune MojArhiv. Za poenostavljeno natančno skeniranje dokumenta, obdelavo in prenos digitaliziranih papirnih dokumentov pa vam priporočamo naše napredne tehnološke rešitve Konica Minolta ScanFlow in Document Navigator.

 

E-računi s Sharepointom


Proračunski uporabniki bodo morali od 1. 1. 2015 dalje obvezno prejemati e-Račune ter izdajati e-Račune, če je prejemnik proračunski uporabnik. Obvezno izdajanje e-Računov za proračunske uporabnike fizičnim in pravnim osebam oziroma v gospodarski sektor še ni predvideno. Trendi nakazujejo, da se bo e-poslovanje v prihodnosti vedno bolj razvijalo in postalo vse bolj razširjeno, zato je najbolje, da ste korak pred drugimi in elektronsko poslovanje s pomočjo izdelkov, kot sta SharePoint in e-Računi, čim prej uveljavite v vašem podjetju. Prepričani smo, da se vam bo uporaba elektronskega poslovanja zelo hitro obrestovala, saj prinaša nižje stroške in večjo hitrost dela, s tem pa tudi višje prihodke za podjetje ter dnevni vpogled v bilančno stanje.

 

Konica Minolta d.o.o. | SharePoint za optimalno elektronsko poslovanje – povezave na našo stran:

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Konica Minolta Slovenija d.o.o.
Naslov
Letališka cesta 29
1000 Ljubljana
Spletna stran
E-pošta
tel: 01 5680500
Seznam fraz
SharePoint, Skeniranje dokumenta, eRačuni
ZEMLJEVID