Tiskalnik - barvni laserski tiskalniki prinašajo kakovostno in hitro tiskanje

Najem tiskalnikovKakovostno in hitro tiskanje ter velika količina natisnjenega materiala so pozitivne lastnosti, ki barvni laserski tiskalnik kljub nekoliko višji ceni postavljajo v prednost pred brizgalnim. Nakup laserskega tiskalnika je smiseln takrat, kadar so natisnjene količine večje oziroma se tiska vsakodnevno, in kje obstaja skrb za zdravje. Kartuša namreč v primerjavi z brizgalnim tiskalnikom zdrži bistveno dlje, tiskanje pa je hitrejše. Medtem ko povprečni barvni brizgalni tiskalnik natisne 14-17 strani na minuto, povprečni barvni laserski tiskalnik natisne kar okoli 26 strani barvne tiskovine na minuto, pri čemer je prva stran natisnjena že po 10 sekundah.
Izjemno priljubljen segment opreme za podjetja danes predstavlja tudi multifunkcijska naprava, ki združuje več naprav in omogoča tako tiskanje in kopiranje kot tudi skeniranje in celo faksiranje dokumentov. Tudi pri multifunkcijskih napravah je mogoče izbirati med brizgalno in lasersko tehniko.

Multifunkcijski tiskalnik Konica Minolta za vsako pisarno

Obsežen program fleksibilnih multifunkcijskih tiskalnikov bizhub vključuje raznolike barvne laserske tiskalnike, kot je na primer barvni laserski multifuncijski tiskalnik, prilagodljive črnobele večopravilne tiskalnike, pa tudi stroškovno učinkovite vse-v-enem (all-in-one) tiskalnike.

Poleg klasičnega nakupa, nakupa preko leasinga in nakupa opreme po principu staro-za-novo in staro-za-staro vam ponujamo tudi najem opreme, na primer tiskalnikov ali fotokopirnega stroja.

Najem tiskalnikov - ugodna cena različnih paketov

Najem tiskalnikov predstavlja odlično priložnost za vse tiste, ki tovrstne opreme ne potrebujete dnevno, ampak zgolj priložnostno. Prav tako je najem tiskalnikov lahko pravšnja rešitev za podjetja, ki jim nakup predstavlja preveliko finančno breme. Hkrati pa najem prinaša tudi nekatere prednosti in fleksibilnost pri izbiri oz. menjavi tiskalnikov ali fotokopirnega stroja. Na izbiro so štirje različni paketi, ki se med seboj razlikujejo po zmogljivosti opreme, izbira pa je seveda odvisna od vaših potreb.

Potrebujete nov barvni laserski tiskalnik? Preverite naše multifunkcijske tiskalnike za pisarniško uporabo, profesionalne sisteme za produkcijski tisk in nabor aplikacij.


Produkcijski tisk

Konica Minolta sistemi za produkcijsko tiskanje so zasnovani za zelo zahtevno produkcijsko okolje. Tako bizhub PRO kot bizhub PRESS digitalni produkcijski tiskalnik se nahajata v samem svetovnem vrhu kakovosti tiska ter strojne in programske opreme. Robustni modeli zagotavljajo vrhunsko kakovost pri impresivni hitrosti in zagotavljajo hiter obrat tako v dolgih kot v kratkih nizih.

V naši ponudbi najdete tudi serijo sistemov za širokoformatni tisk, s katerimi lahko tiskate črnobelo ali barvno na formate vse do A0, oziroma do širine 914 milimetrov, in sicer pri ločljivosti do 600x2400 dpi.

Konica Minolta d.o.o. | Najem laserskih tiskalnikov - povezave do naše spletne strani: