Predvajalnik jezikov-naprava za hitro učenje jezikov


Učenje tujih jezikov je lahko lažje kot si zamišljamo. Jezikovna šola Verbum je za Vas razvila posebno metodo (Verbum), ki temelji na uporabi metode »superučenje« (ang. superlearning). Ta metoda predvideva uporabo različnih učnih sredstev, ki omogočajo sproščanje in dobro počutje v učnem procesu. Predvideva pa tudi uporabo naprave za hitro učenje jezikov-predvajalnik jezikov (npr. Sirius ali Proteus-program oz. naprava za hitro učenje tujih jezikov). V jezikovni tečaj in naš učni proces je vključena tudi glasba za sprostitev oz. glasba za meditacijo, s katero dosežemo sprostitev telesa in duha, s tem pa dosežemo lažje sprejemanje znanja in lažje pomnenje. Predvajalnik jezikov Proteus ali Sirius- sta najnovejši napravi, ki sta namenjeni za hitro učenje tujih jezikov.

Predvajalnik jezikov


Proteus-program oz. naprava je predvajalnik jezikov, s katerim olajšamo učenje tujih jezikov. Proteus-program oz naprava je izpopolnjena svetlobno zvočna naprava-predvajalnik jezikov, ki vsebuje 50 pripravljenih programov za učenje tujih jezikov, v celoti pa ga je možno tudi programirati. Vsebuje programe za sproščanje, učenje, povečanje energije, vizualizacijo, dobro počutje, športne dosežke, program glasba za sprostitev in še veliko več.

Predvajalnik jezikov PROTEUS


Predvajalnik jezikov Proteus-program z očali z rubinasto smaragdno svetlobo, slušalke, avdio kabel, navodila za uporabo, Audiostrobe CD, programska oprema za urejanje Proteusa (z nalaganjem z omrežja), napajalni kabel za priključek na el. omrežje.

Predvajalnik jezikov Sirius


Predvajalnik jezikov Sirius je svetlobno zvočna naprava, enostavna za uporabo in vsebuje 21 pripravljenih programov, ki omogočajo hitro učenje tujih jezikov ter sproščanje in dobro počutje.
Vsebuje programe za sproščanje, učenje, dobro počutje, povečanje energije, vizualizacijo, športne dosežke, program glasba za sprostitev in še veliko več.
Paket Sirius vsebuje napravo-predvajalnik jezikov SIRIUS, nova očala s čisto belo svetlobo, etui, AudioStrobe CD, stereo kabel, napajalni kabel za priključitev na električno omrežje.

Več o napravah in o cenah naprav za hitro učenje tujih jezikov si lahko ogledate na naši spletni strani www.verbum.si. V kolikor vas zanima hitro učenje tujih jezikov nas obiščite ali pokličite in odgovorili bomo na vaša vprašanja.

Verbum, Simona Komac s.p. | Naprave za hitro učenje, povezava do naše spletne strani: