Inštrukcije nemščine, italijanščine, španščine…


Center za tuje jezike Verbum je uveljavljena jezikovna šola na območju celotne Slovenije, saj nudi kakovostne inštrukcije (npr. inštrukcije nemščine, inštrukcije italijanščine, inštrukcije španščine, inštrukcije za angleščino, inštrukcije francoščine idr.) temeljijo na metodi superučenje (ang. superlearning ali krajše superlearn), ki daje odlične rezultate. Izmenjaje in ob uporabi naprav za hitro učenje jezikov je učenje jezikov v alfa stanju namenjeno predvsem za boljši spomin za jezike, kjer aktivno sodelujeta obe polovici možganov.

 

Inštrukcije (nemščine, italijanščine, španščine, francoščine, za angleščino…)


Inštrukcije nemščine, inštrukcije španščine, inštrukcije italijanščine, inštrukcije za angleščino, ali za kateri koli drug jezik potekajo individualno ali največ v paru (na željo stranke), s čimer zagotovimo najboljše pogoje za delo. Inštrukcije nemščine, inštrukcije za angleščino, inštrukcije italijanščine, ali kateri drug jezik so popolnoma prilagojene potrebam stranke, saj najprej ocenimo nivo znanja in preverimo želje in cilje stranke. Po tem lahko določimo način izvajanja inštrukcij in sam program, kako bomo inštrukcije izvajali.

 

Inštrukcije nemščine, španščine, angleščine za šolarje, dijake in študente


V našem centru nudimo inštrukcije za vse, ki so še v procesu šolanja. Inštrukcije prilagodimo posamezni stopnji šolanja in sposobnostim kandidata. Inštrukcije za angleščino imajo največje povpraševanje, saj so potrebe po tem jeziku najpogostejše tudi kasneje v poslovnem svetu. V posodobljenem osnovnošolskem sistemu so se povečale zahteve za inštrukcije nemščine, italijanščine, španščine in francoščine, inštrukcije za te jezike in ostale pa nudimo tudi srednješolcem in študentom. Naše inštrukcije vam zagotovijo, da noben test ali izpit ne bo več težava.

 

Inštrukcije za osvežitev ali dopolnitev znanja tudi za odrasle


Danes je v poslovnem svetu znanje jezikov pomembno, zato vam naša jezikovna šola Verbum zagotavlja inštrukcije tudi v takšnih primerih. Ker poslovanje ni več omejeno na trge, ki smo jih bili vajeni v preteklosti, temveč se odpirajo novi, smo primorani stopiti korak dlje in komunicirati v tujih jezikih. Najpogosteje je še vedno uporabljena angleščina, zato nudimo kakovostne inštrukcije za angleščino ali izberete pa lahko tudi tečaj poslovne angleščine. Za nemško govoreče dežele vam nudimo inštrukcije nemščine, za špansko govoreče trge inštrukcije španščine, za italijanski trg inštrukcije italijanščine in tako naprej. Izbirate lahko v široki paleti jezikov, zato nas čim prej pokličite!

 

Verbum, Simona Komac s.p. | Inštrukcije, povezava do naše spletne strani:

 

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Naslov
Češnjica pri Kropi 27
4244 Podnart
Spletna stran
E-pošta
05 992 63 92 / 041 565 063
Seznam fraz
inštrukcije nemščine, inštrukcije italijanščine, inštrukcije za angleščino, inštrukcije španščine, inštrukcije francoščine, inštrukcije
ZEMLJEVID