Prevajanje, lektoriranje (iz angleščine, nemščine ali italijanščine)


Prevajanje in lektoriranje je dodatna dejavnost, s katero se ukvarjamo. Jezikovna šola Verbum primarno sicer izvaja tečaje in hitro učenje različnih tujih jezikov ali superučenje. Komplementarno pa nudimo tudi prevajanje (lektoriranje) v več jezikov kot npr.:

Na kratko: prevajanje ter lektoriranje izvajamo za jezike angleščina, nemščina in italijanščina.

Prevajanje jezikov | Celotna storitev prevajanje in lektoriranje


Prevajanje (lektoriranje) izdelkov iz različnih jezikov (npr. prevajanje angleščine) izvajajo strokovno usposobljeni prevajalci in lektorji, ki izvajajo prevajanje iz angleščine (prevajanje iz angleščine v slovenščino in obratno), prevajanje iz slovenščine v nemščino (prevajanje nemščine v slovenščino) in prevajanje italijanščine (ostale jezike prevajamo po vnaprejšnjem dogovoru). Dandanes so prevodi iz angleščine v slovenščino izredno iskani, saj gre nenazadnje za svetovni jezik, nič bolj pa ne zaostaja prevajanje iz nemščine, ki je glavni uvozno izvozni partner Slovenije.

Prevajanje iz nemščine (v slovenščino in druge jezike)


Prevajanje iz nemščine (prevajanje iz nemščine v slovenščino in prevajanje iz slovenščine v nemščino) je iskano predvsem na gospodarskem področju, kjer je velikokrat potrebno prevesti določena besedila za potrebe gospodarskih družb. Pri nas izvedemo prevajanje iz nemščine (prevajanje iz nemščine v slovenščino in prevajanje iz slovenščine v nemščino).

Prevajanje iz angleščine (v slovenščino in druge jezike)


Tudi prevajanje iz angleščine v slovenščino (in obratno) je iskano zaradi široke uporabe angleščine. Prevajanje iz angleščine v slovenščino(in obratno) pride v poštev na vseh področjih, saj je potrebno, zaradi razširjenosti jezika, skoraj vse napise in besedila, ki so namenjeni širši množici, prevesti v angleščino.

V kolikor vas zanima cenik prevajanja, obiščite spletno stran www.verbum.si in nas kontaktirajte.

Verbum, Simona Komac s.p. | Prevajanje in lektoriranje, povezava do naše spletne strani: