Hitro učenje-hitro učenje angleškega jezika, hitro učenje nemščine za začetnike,...


Jezikovna šola Verbum je v svoji dolgoletni zgodovini in s pomočjo svojih bogatih izkušenj razvila metodo za hitro učenje jezikov. Hitro učenje jezikov je dandanes zelo zaželeno, saj je čas postal dobrina, ki je večinoma nimamo na pretek. V Verbum jezikovni šoli smo zato razvili posebne programe za hitro učenje jezikov kot so npr. hitro učenje angleškega jezika, hitro učenje nemščine, intenzivni tečaj angleščine idr. programe. Tečaj tujih jezikov, ki uporablja metodo za hitro učenje, je primeren tudi za začetne tečaje, kot je npr. učenje nemščine za začetnike.

Hitro učenje - učenje jezikov in sprostitev


Hitro učenje je v jezikovni šoli Verbum osnovano skupinsko ali tudi kot individualno delo. Veliko uspešnejši boste in hitreje boste dosegli cilj (znanje jezika), če se boste odločili za hitro učenje angleškega jezika, nemščine, italijanščine in ostalih jezikov.
Tečaj tujih jezikov je pri nas pripravljen tako, da v ure vključimo tudi vaje za sproščanje oz. vaje za sprostitev. Vključena je tudi glasba za sproščanje kot učna metoda pri vajah ob uporabi naprave za hitro učenje, pri tem pa ne gre za obliko meditacije, pač pa za učno metodo za hitro učenje.

Hitro učenje (nemščine, angleščine, italijanščine...)


Verbum ponuja hitro učenje, skozi katerega se lahko hitro naučite tujih jezikov. Ponujamo hitro učenje nemščine, hitro učenje angleškega jezika, hitro učenje nemščine za začetnike... Pri nas so vam na voljo praktično vsi svetovni jeziki (italijanščina, francoščina, španščina, ruščina...).
Hitro učenje nemščine poteka po metodi za hitro učenje Verbum, s katero boste nemški jezik osvojili na hiter način. Hitro učenje nemščine (primerno tudi za učenje nemščine za začetnike) ni bilo nikoli bliže. Metoda hitro učenje Verbumzagotavlja, da boste:

  • v kratkem času osvojili veliko novih besed,
  • v kratkem času osvojili veliko novih struktur jezika,
  • v kratkem času pripravljeni na pogovor v tujem jeziku.

Hitro učenje angleškega jezika poteka po enaki metodi kot hitro učenje nemščine ali hitro učenje nemščine za začetnike. Hitro učenje angleškega jezika je primerno tako za poslovneže, za zasebno rabo, popotnike ali pa kar tako. S tečajem za hitro učenje angleškega jezika boste v kratkem času pripravljeni za sporazumevanje v angleško govorečih delih sveta in tudi za delovanje v mednarodnem okolju.

Ponudba jezikovne šole Verbum poleg opisanega zajema še:

Verbum, Simona Komac s.p. | Hitro učenje jezikov, povezava do naše spletne strani: