Pospešeno učenje, tečaj (angleščine, poslovne angleščine, nemščine, italijanščine...)


Center za tuje jezike oz. jezikovna šola Verbum, je specializirana za pospešeno učenje, ki temelji na metodi superučenja (ang. superlearning). Center za tuje jezike Verbum svojim strankam nudi tečaje in storitve kot so: angleščina za začetnike, tečaj poslovne angleščine, hitro učenje nemščine, hitro učenje angleškega jezika, inštrukcije-nemščina, idr. tečaji. V zadnjem času je posebej priljubljeno hitro učenje, ki učencem (strankam) nudi učenje jezika po učinkoviti metodi za pospešeno učenje Verbum.

Tečaj poslovne angleščine oz. angleščina za začetnike


Center za tuje jezike oz. jezikovna šola Verbum ima v ponudbi tečaje za različne stranke. Tako so v ponudbi tečaji za odrasle in mladino ter otroke. Priljubljena sta angleščina za začetnike ali nadaljevalce in tečaj poslovne angleščine, saj metoda za pospešeno učenje omogoča prilagodljivo delo z vsemi skupinami, ki imajo različne stopnje predznanja.
Svetovni jezik, ki ga govorijo praktično povsod je zagotovo angleščina. Za začetnike se mogoče zdi, da je angleščina zelo kompleksen jezik, vendar naj vas pomirimo. Na tečaju angleščina za začetnike boste skozi metodo »pospešeno učenje« (ali superučenje in ang. superlearning) pridobili dovolj znanja, da boste lahko nemoteno delovali v mednarodnem okolju. Z našo metodo za hitro učenje angleščine boste jezik osvojili, ne da bi se tega zavedali. Angleščina za začetnike je namenjena vsem skupinam ljudi, ki si želijo pridobiti začetno osnovno znanje angleškega jezika.
Tečaj poslovne angleščine je namenjen vsem podjetjem, ki imajo ambicije delovati v mednarodnem okolju. Za podjetja organiziramo skupinske tečaje jezikov oz. tečaj poslovne angleščine. Časovno, vsebinsko in organizacijsko se prilagodimo vašim željam in možnostim. Program skrbno pripravimo glede na predznanje in učne cilje skupine.

Inštrukcije za tuje jezike (nemščina, angleščina, italijanščina in drugi)


Center za tuje jezike
Verbum nudi tudi inštrukcije. Nemščina, angleščina ali italijanščina ter druge vrste tečaji jezikov so na voljo v naši ponudbi. Inštrukcije (nemščina, angleščina, italijanščina, ruščina, španščina, francoščina idr. jeziki) smo v ponudbo uvedli zaradi velikega povpraševanja osnovnošolcev, predvsem pa dijakov in študentov.
Verbum poleg ostalega nudi še storitve: učenje ruščine, tečaji španščine, tečaji italijanščine, učenje francoščineidr.

Več informacij na www.verbum.si.

Verbum, Simona Komac s.p. | Center za tuje jezike, povezava do naše spletne strani: