Načrtovanje vrta mora upoštevati tudi lego in videz objekta


Načrtovanje vrta
je predpriprava, od katere bo odvisen končni rezultat. Glede na lego objekta in okolje ustvarite zunanji prostor, kjer boste radi preživljali svoj prosti čas. Za optimalno načrtovanje vrta imamo v podjetju Horti Kult d.o.o. sodoben računalniški program, s katerim vam vašo idejo vrta izrišemo v 3D, da si boste bodoči vrt lažje predstavljali. Izdelamo več možnosti, med katerimi izbirate in jih kombinirate. Kompleksno načrtovanje vrta vključuje načrt zasaditve vrta in izbiro rastlin, ki dobro uspevajo in so dostopne na slovenskem trgu.

NUDIMO TUDI POLAGANJE TRAVNE RUŠE!T

načrtovanje vrta

Zakaj je pametno izdelati načrt zasaditve vrta?


Vrt pred hišo je ogledalo lastnika, urejena okolica doma pa del celostne podobe bivališča. Za načrtovanje vrta se zato odloča vse več ljudi, predvsem tistih, ki z ozelenitvijo ali z vrtnarjenjem nimajo izkušenj. Takšnim ljudem priporočamo načrt zasaditve vrta. Izbrati je potrebno rastline, ki niso preveč zahtevne glede nege, upoštevati je potrebno sončno ali senčno lego, vrsto zemlje, pričakovane vrednosti padavin itd. Oblikovno in estetsko mora vrt ugajati okusu in željam uporabnika. Za načrtovanje vrta smo strokovnjaki, zato bomo v največji možni meri lahko uresničili tudi vaša pričakovanja. Povabite nas na brezplačen ogled, dogovorili se bomo za načrt zasaditve vrta in poskrbeli za kakovostno izvedbo. Preostane vam le, da povabite sosede na ogled!

načrtovanje vrtov


Zasaditev okrasnega vrta, vzdrževanje in urejanje vrtov


Imate idejo za ureditev okrasnega vrta? Vam primanjkuje časa ali ustreznih strokovnih znanj za načrtovanje vrta? Niste vešči vrtnarjenja? V podjetju Horti Kult d. o. o. za vas radi opravimo zasaditev okrasnega vrta! Smo strokovnjaki za načrtovanje vrtov, odlikujejo nas znanje in bogate izkušnje. Poleg storitev vzdrževanja zelenih površin, načrtovanja vrtov in ureditev okrasnega vrta, vam nudimo tudi pomoč pri odganjanju krtov. Svetujemo vam pri izbiri ustreznih škropiv. Preverimo vaš načrt zasaditve vrta tako, da boste izbrali le takšne rastline, ki vam bodo dolgo in lepo uspevale. Izkušeni vrtnarski mojstri namesto vas poskrbijo tudi za redno vzdrževanje, košnjo trave in odmetavanje snega.