Travni tepih - čudovito zelen vrt kar čez noč!

Travni tepih je odlična izbira za vse, ki nimate časa čakati na rast trave ali vas skrbi, da bi vam sejanje trave spodletelo. Rešitev za vas so travni tepihi! Cena je odvisna od kvadrature in kakovosti ruše iz katere je travni tepih. Cena je višja od sejane trave, saj je postopek polaganja zahtevnejši. Ko boste na vrtu zagledali svoj novi travni tepih, cena v primerjavi z vašim zadovoljstvom hitro postane zanemarljiva.

MODERNA ZASADITEV VRTA

Kaj so travni tepihi in za kakšne površine so primerni?


Travna ruša v obliki zvitkov ali plošč se imenuje travni tepih. Ti so na voljo v različnih cenovnih razredih, iz uvoza ali iz domače vzgoje. Najhitrejši način za ozelenitev vrta je travni tepih cena v podjetju Horti-kult je konkurenčna, rezultat pa viden takoj! Izberite travni tepih cenik najdete na naši spletni strani!

Travni tepihtravni tepih cenik

Če ne želite sajenja trave, lahko izberete polaganje trave

Polaganje trave imenujemo tudi travni tepih. Zvitki oziroma travni tepihi se polagajo na pripravljeno podlago, s katero se bodo zrasli. Preden se položijo, mora biti podlaga ustrezno pripravljena, nato pa se travna površina še povalja in pognoji. Koliko stane takšen travni tepih? Cena travne ruše pri površinah do 20 m2 je za 30 % višja, pri večjih površinah pa se cena giblje od 5,00 € do 6,00 € za m2. Storitev, navoz zemlje in priprava terena so še dodaten strošek. Preberite več tukaj:http://www.horti-kult.com/travna-rusa/

Travni tepihi: cena in kakovost vas bosta navdušili

Vas zanima travni tepih? Cenik in ponudbo zahtevajte na naši spletni strani. V podjetju Horti-kult pri polaganju uporabljamo visoko kakovosten travni tepih katerega cena je glede na visoko kvaliteto zelo ugodna, imamo pa tudi odlične reference. Naš travni tepih je lokalne izdelave in lepo uspeva v slovenskem okolju. Ne čakajte, pridobite ponudbo!