Travna ruša: cena za polaganje trave je pri nas konkurenčna

Travna ruša cena za m2 uvožene travne ruše se giblje nekje med 5,00 € in 6,00 €, za malenkost dražja pa je domača, lokalna travna ruša. Cena m2 travne ruše se giblje od 5,50 € dalje.

ZA VEČ INFORMACIJ O TRAVNI RUŠI NAS OBIŠČITE

Prednosti travnega tepiha: plevela praktično ni, saj se položi sterilna ruša, za katero je skrbel pridelovalec. Površina je uporabna in pripravljena za polno obremenitev takoj po ukoreninjenju travne ruše, to je od 10 do 14 dni po polaganju. Na ceno vpliva velikost površine na katero se polaga travna ruša, cena m2 za površine do 20 m2 je namreč za 30 % višja, pri večjih projektih pa je tudi storitev polaganja cenejša.

Takojšnjo zatravitev in ureditev vrta omogoča travna ruša. Cena m2 je ugodna

Tudi vi imate lahko zelenico, kakršno ste si vedno želeli! Za ureditev svojega vrta nimate veliko časa? Vam trava ne uspeva? Tudi za vas je lahko rešitev položena travna ruša. Cena travne ruše ali travnega tepiha bo odvisna od kvadrature in kakovosti izbrane travne ruše. S pravilno pripravo podlage, in z izbiro kakovostne domače travne ruše lokalnega dobavitelja, vam bo zagotovo uspelo. Pokličite strokovnjake podjetja Horti-kult in nam zaupajte svoje želje!

travna ruša cenazračenje travne ruše

Kaj pomeni prezračevanje travne ruše?


Prezračevanje travne ruše je del oskrbe trate, ki se izvaja spomladi. Zračenje travne ruše lahko opravimo ročno, z grabljenjem, ali strojno, z vertikultilatorjem. Zračenje travne ruše zagotavlja temeljito odstranitev vseh odmrlih bilk, s tem pa trata dobi več kisika in svetlobe za ponovno bujno rast. Preberite več tukaj:http://www.horti-kult.com/polaganje-travne-ruse-cena/

Kdaj je potrebna menjava travne ruše?

Sanacija travnih površin in menjava travne ruše je najpogosteje potrebna na površinah za športne aktivnosti: na nogometnih igriščih in drugih rekreacijskih objektih, seveda pa je mogoča tudi na zasebnih travnih površinah. Menjava obsega odrez poškodovanega dela, pripravo podlage in polaganje travne ruše. Cena m2 je odvisna tudi od obsega in zahtevnosti del.