Moderna zasaditev vrta popestri zunanji bivalni prostor

Moderna zasaditev vrta je želja vsakega lastnika, ki ima v lasti tudi nekaj zemljišča okoli hiše. Še tako lepa in sodobna hiša namreč izgubi estetsko vrednost, če je njena okolica zapuščena in neurejena. Več preberite na:http://www.horti-kult.com/gmedia-album/celotna-zasaditev-vrta-1/

moderna zasaditev vrta

Naj vaš objekt obdaja tudi moderna zasaditev vrta

Dejstvo je, da je estetska moderna zasaditev vrta hiši v okras, lastniku pa v veselje in ponos. Poleg tega moderna zasaditev vrta omogoča tudi prijetno preživljanje prostega časa izven objekta, kar je ključnega pomena za družine in za ljubitelje narave.

Preženite stres in utrujenost: v pomoč vam bo moderna zasaditev vrta

Po napornem delavniku si vsak želi oddiha. Še posebno v poletnih mesecih je moderna zasaditev vrta tista, zaradi katere si boste z veseljem oddahnili v zelenem udobju. V podjetju Horti-kult se ukvarjamo z načrtovanjem vrtov. Na naši spletni strani poiščite primer zasaditve vrta in razvijte lastno idejo. Za urejanje vrtov namesto vas poskrbimo celovito ali pa za vas izvedemo le posamezna opravila.

načrtovanje vrtov

Ozelenitev tal in moderna zasaditev vrta naj vas ne skrbi, za vse to poskrbimo mi!

Ekipa izkušenih strokovnjakov za načrtovanje vrtov bo poskrbela za moderno zasaditev vrta. Naše načrtovanje vrtov je storitev, ki vključuje brezplačen 3D izris, na katerem vam prikažemo zasaditve, da si lahko predstavljate kako bo videti vaš novi vrt. Vabimo vas, da si na naši spletni strani ogledate primer zasaditve vrta, lahko pa nas tudi pokličete, da vam podrobneje predstavimo naše načrtovanje vrtov. Cena načrtovanja vrtov je odvisna od vaših želja, zato se po predhodnem ogledu na lokaciji tudi individualno določi za konkreten projekt.

PREVERITE UGODNE CENE TRAVNE RUŠE

Izberite izkušene mojstre za načrtovanje vrtov! Cena storitev je konkurenčna!

Vljudno vabljeni, da si na naši strani ogledate primere in izdelane 3D izrise, kakršne pripravimo za naše stranke v okviru storitve načrtovanja vrtov. Program za načrtovanje vrtov omogoča, da izrise prilagajamo v skladu z željami naročnika. Če se vam z ureditvijo mudi, vam položimo travni tepih, zasadimo drevje in poskrbimo za ograditev vrta.