Travna ruša je idealna rešitev za takojšnjo ozelenitev vrta


Travna ruša se polaga na predhodno pripravljen teren, kar zagotavlja kasnejšo dobro rast. Za kakovostno polaganje travne ruše ali travnega tepiha je treba zagotoviti kakovostno zemljo, ki jo po potrebi dodatno navozimo na zemljišče. Prav tako je potrebno natrositi tudi tanek sloj kremenčevega peska, da podlaga ostane mehka in prožna - le tako bo položena travna ruša tudi v bodoče lepo rasla. Polaganje travne ruše zaupajte strokovnjakom!

travna rušapolaganje travne ruše


Urejanje vrtov, sejanje in polaganje trave, zasaditev drevja ali okrasnih rastlin


Če želite imeti lepo zelenico že jutri, je edina rešitev polaganje travne ruše, saj klasično sejanje terja čas. Vedeti morate, da je cena polaganja travne ruše nekoliko višja, pa tudi postopek je nekoliko zahtevnejši. Odločitev za polaganje travne ruše omogoča takojšnjo zatravitev in s tem pospeši zaključek projekta načrtovane ureditve vrta.


Kakšna je cena polaganja travne ruše?


Pomembno je na kako veliki površini se izvede polaganje travne ruše. Cena za manjše površine, tja do 20 m2, bo višja za 30 %, pri večjih površinah pa bo cena travne ruše nižja in tudi storitev polaganje travne ruše cenejša. Na ceno vpliva tudi kakovost travne ruše; pri izbiri ne varčujte, saj vam bo travna ruša od preverjenega dobavitelja bolje uspevala. Izkoristite raje akcijske ponudbe za polaganje travne ruše katere cena je lahko do 20 % nižja, kakovost travne ruše pa zagotovljena.


Pripravljeni travni tepihi in travne plošče: iz uvoza ali domače vzgoje


Travni tepih se prodaja v zvitkih, imenovanih tudi travna ruša in cena m2 se giblje med 5,00 € in 6,00 €, vključno s polaganjem okoli 11 € za m2, odvisno od kvadrature in ugodnosti ponudnikov. K tej ceni je potrebno prišteti strošek priprave terena in navoz zemlje. Nekoliko dražja od uvožene bo domača travna ruša - cena m2 se giblje od 5,50 € dalje. Preverite tudi akcijske ponudbe podjetja Horti Kult d.o.o. na spletu!