Trgovina Karcher – cenik čistilnih naprav

visokotlačni čistilci karcher

V podjetju Gitas z veseljem in ponosom lahko rečemo, da smo uradni zastopnik za več kakovostnih blagovnih znamk, ki olajšajo in polepšajo vaše življenje in delo. Mednje zanesljivo spada Karcher. Cenik čistilnih naprav (npr. visokotlačni čistilci Karcher, globinski sesalec in druga oprema za profesionalno in domače čiščenje) in ostalih artiklov je na voljo na spletni strani v okviru spletne trgovine Karcher, lahko pa cenik čistilnih naprav dobite tudi osebno na sedežu podjetja v Bitnjah pri Kranju.

 

Visokotlačni čistilci KarcherIndustrijski sesalec

Že skoraj od začetka poslovanja se v podjetju Gitas ukvarjamo s prodajo raznovrstnih čistilnih naprav (cenik je na spletni strani). Leta 1998 smo postali uradni serviser podjetja Karcher, trgovina in podjetje Gitas pa sta nastala nekaj let za tem. Danes ponujamo svojim strankam široko paleto čistilne in ogrevalne tehnike za domačo in industrijsko uporabo, izdelki pa niso več omejeni le na tiste iz podjetja Karcher. Cena posameznega izdelka je objavljena ob izdelku v spletni trgovini, lahko pa se oglasite pri nas. Visokotlačni čistilniki Karcher so na voljo v dveh osnovnih različicah: za čiščenje z vročo in s hladno vodo. Za suho čiščenje pa vam priporočamo kakovosten globinski sesalec, s katerim boste zlahka očistili vse talne površine.

 

Čistilna napravaGlobinski sesalec – cenik čistilnih naprav

Osnova za vsakršno čiščenje je dobro orodje, zato vam pred nakupom svetujemo natančen ogled raznovrstnih čistilnih naprav. Cena je ob vsakem izdelku, naročite pa ga s klikom na ikono 'Kupi'. Spletna trgovina Karcher vam občutno olajša nakup, za strokovno svetovanje in pomoč pri izbiri pa se lahko osebno ali po telefonu pogovorite z našimi zaposlenimi. Cenik čistilnih naprav vedno vključuje tudi različne akcije, s katerimi boste kakovostno napravo kupili še ugodneje kot sicer. Vas zanimajo visokotlačni čistilci Karcher ali pa želite kupiti globinski sesalec? Obiščite trgovino Karcher! Cena je ugodnejša, kot si mislite.

 

Gitas | Cenik čistilnih naprav, čistilni stroji, visokotlačni čistilci Karcher, globinski sesalec, Karcher cena – povezave do naše spletne strani:
VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Gitas Kranj d.o.o.
Naslov
Zgornje Bitnje 1
4209 Žabnica
Delovni čas
Trgovina: PON - PET: 7.00-16.00 SRE: 7.00-18.00 Servis: PON-PET: 7.00-15.00 Avtopralnica: PON-SOB: 8.00-20.00 NED in prazniki: 8.00-13.00
Spletna stran
E-pošta
04 2315700
Seznam fraz
cenik čistilnih naprav, karcher trgovina, visokotlačni čistilci karcher, globinski sesalec, karcher cena
ZEMLJEVID