Grelniki zraka –električni in  plinski grelci

Grelnik zraka

Za učinkovito ogrevanje večjih prostorov so najbolj primerni inovativni grelniki zraka, ki delujejo na plin, nafto ali elektriko. Preverite našo pestro ponudbo pri Karcher Slovenija in izberite za vas primeren grelec zraka!

 

Kako deluje grelec zraka?

Grelniki zraka so inovativne naprave, ki imajo veliko ogrevalno kapaciteto. Primerni so zato za večje prostore, kjer ne moremo vnesti navadnega centralnega ogrevanja. Takšni prostori so na primer športne dvorane, skladišča, delavnice in tako dalje. Grelniki zraka na nafto in plinski grelci so namenjeni predvsem ogrevanju nebivalnih prostorov, kot so na primer hlevi, in omogočajo neposredno ogrevanje. Ogrevanje na elektriko omogoča nekoliko več opcij in je primernejše tudi za bivalne prostore, kot so na primer pisarne. Pri nas so vsi grelniki zraka znamke Master, ki je prava garancija kvalitete. Nudimo vam tudi pestro izbiro izsuševalnikov vlage, razvlaževalcev in ventilatorjev.

 

Plinski grelci

Grelniki zraka na plin omogočajo enostavno in hitro ogrevanje. Namenjeni so ogrevanju delavnic, hlevov, skladišč, rastlinjakov in podobnih prostorov. Imajo ročni vžig, motor s toplotno zaščito in termostat pregrevanja, ki zagotavlja maksimalno varnost. Plinski grelci imajo vgrajen regulator z varnostnim ventilom in so močne ter vzdržljive konstrukcije - v vsakem primeru pa vam je na voljo naš Karcher servis.

 

Električni grelciElektrični grelec

Ogrevanje na elektriko je primerno predvsem za pisarne, delavnice, skladišča in športne dvorane. Ventilacijski električni grelec zraka omogoča enostavno in hitro ogrevanje. Večinoma ima temperaturni razpon od 5 do 35 stopinj Celzija; temperaturo je mogoče nastaviti po želji. Ogrevanje na elektriko ima raznorazne prednosti: povzroča malo hrupa in je brez izpušnih plinov, brez vonjav in brez vlage. Električni grelci imajo letno in zimsko stikalo za ventilacijo, termostat pregrevanja in vgrajen sobni termostat, ki nam pomaga pri določanju in nastavljanju temperature. Konstrukcija je jeklena, močna in vzdržljiva, poleg tega pa imajo grelniki zraka na elektriko grelne elemente iz nerjavečega jekla.

 

Gitas | Grelniki zraka, grelec zraka, plinski grelci, samopostrežna avtopralnica, ogrevanje na elektriko – povezave do naše spletne strani:
VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Gitas Kranj d.o.o.
Naslov
Zgornje Bitnje 1
4209 Žabnica
Delovni čas
Trgovina: PON - PET: 7.00-16.00 SRE: 7.00-18.00 Servis: PON-PET: 7.00-15.00 Avtopralnica: PON-SOB: 8.00-20.00 NED in prazniki: 8.00-13.00
Spletna stran
E-pošta
04 2315700
Seznam fraz
grelniki zraka, grelec zraka, plinski grelci, električni grelci, ogrevanje na elektriko
ZEMLJEVID