Karcher Slovenija

Karcher Slovenija

Karcher Slovenija katerega uradni zastopnik je naše podjetje Gitas Kranj d. o. o. se ukvarja s prodajo, montažo in servisiranjem čistilne tehnike. Ponudba je zelo pestra, ogledate pa si jo lahko na naši spletni strani. V ponudbi so agregati za elektriko, električni grelniki zraka, ročne avtopralnice, različni čistilniki. Električni grelnik si lahko ogledate na spletni strani, saj je na voljo več modelov. Na voljo so tudi Karcher rezervni deli, ki so originalni. Skratka, skoraj nemogoče je, da ne bi mogli ustreči vašim željam in potrebam. Naše podjetje, ki je zastopnik za Karcher Slovenija je zelo uspešno. Da je kakovost na prvem mestu, pa lahko potrdijo naši kupci. Na spletni strani si lahko ogledate tudi Karcher cene.

 

Agregati za elektriko, električni grelnik, Karcher rezervni deli…Karcher trgovina

Težko je na kratko opisati, kaj vse naše podjetje ponuja. Ukvarjamo se s prodajo različnih čistilnikov, nudimo različne vrste čiščenja, na voljo so vam različni komunalni multi-funkcijski stroji, agregati za elektriko, električni grelnik, pa ne le električni grelnik ampak nudimo tudi grelnike na plin, na nafto itd. Naši električni agregati so različnih vrst, na bencinski motor, diesel motor, kardanski pogon… Nudimo tudi različne vrste avtopralnic, kjer si lahko avto očistite po vaših željah, saj je avtopralnica opremljena z različnimi čistilnimi aparati. Ponujamo rabljene stroje, stroje pa dajemo tudi v najem.  V ponudbi pa so tudi Karcher rezervni deli, ki so originalni, servis pa je hiter in strokoven. V čim krajšem času vam popravimo aparate, tako v naši delavnici kot tudi na terenu. Prav zato ker so Karcher rezervni deli originalni in ker gre pri nas za sodobno tehnično opremljenost menimo, da je naše podjetje Gitas Kranj d. o. o. vredno zaupanja. Odločite se za Karcher Slovenija. Oglejte si tudi Karcher cene.

 

Agregat bencinski motorKarcher Slovenija – prodaja, montaža, servisiranje. Ugodne Karcher cene

Pri Gitas Kranj d. o. o. so kupci vsekakor na prvem mestu. Vedno smo vam na voljo, hkrati pa vam pomagamo, da izberete najboljše, da izberete Karcher Slovenija, storitve, ki so vredne vsakega denarja. Pri nas so cene dokaj ugodne, glede na to, da gre za priznano znamko, zato so Karcher cene dosegljive prav vsakemu kupcu. Vse cene najdete na naši spletni strani. Pri vsaki ponudbi si lahko preberete  lastnostih produkta, ki vas zanima, hkrati pa imate navedene tudi cene le teh. Prepričani smo, da boste našli proizvod, ki vam bo tako kakovostno kot cenovno odgovarjal. Prepričani smo, da vas Karcher proizvodi ne bodo razočarali.

 

 

 

 

Gitas Kranj d. o. o. | Karcher Slovenija, električni grelnik, avtomatska avtopralnica, karcher rezervni deli, karcher cene – povezave do naše spletne strani:
VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Gitas Kranj d.o.o.
Naslov
Zgornje Bitnje 1
4209 Žabnica
Delovni čas
Trgovina: PON - PET: 7.00-16.00 SRE: 7.00-18.00 Servis: PON-PET: 7.00-15.00 Avtopralnica: PON-SOB: 8.00-20.00 NED in prazniki: 8.00-13.00
Spletna stran
E-pošta
04 2315700
Seznam fraz
karcher slovenija, električni grelnik, agregati za elektriko, karcher rezervni deli, karcher cene
ZEMLJEVID