Industrijski sesalci ter drugi visokotlačni čistilniki Karcher

Karcher industrijski sesalci

Karcher je svetovno znani proizvajalec raznovrstne čistilne tehnike, med drugim so v njegovem programu tudi industrijski sesalci, visokotlačni čistilniki, lahko pa si izberete tudi globinski sesalec Karcher za hišno rabo. Industrijski sesalci so namenjeni čiščenju oziroma sesanju večjih površin, lahko industrijskih objektov, kjer se navadno nahaja večja količina zelo specifične umazanije, ki jo najlaže odstranimo z industrijskimi sesalci. Ti so seveda večji in zmogljivejši kot običajni sesalci, saj se spopadajo z občutno težjimi pogoji. V našem podjetju mislimo tudi na naše otroke in vnuke, zato sodelujemo s proizvajalci, ki s svojimi izdelki čim manj obremenjujejo naše okolje. Industrijski sesalci Karcher zanesljivo spadajo mednje, saj so vrhunski čistilni stroji.

 

Industrijski sesalciVisokotlačni čistilniki

Za razliko od pospravljanja v stanovanjskih prostorih, kjer za redno čiščenje zadošča že povsem običajen ali pa globinski sesalec Karcher, so prostori v tovarnah ali drugih večjih poslopjih nekaj čisto drugega. Industrijski sesalci omogočajo kakovostno in zanesljivo čiščenje tovrstnih objektov, saj so izdelani ravno v ta namen. V industriji in raziskovalni dejavnosti so zaradi narave dela pogosto potrebni posebni pogoji, predvsem glede čistoče prostora. Za takšne dejavnosti se uporablja tako imenovana 'cleanroom' (v prevodu bi ji lahko rekli 'čista soba'). Ne gre za sterilno sobo, temveč za prostor, v katerem je količina mikrobov, prahu zračnih delcev in kemičnih sestavin strogo nadzorovana in zmanjšana na minimum.

 

Globinski sesalecGlobinski sesalec Karcher

V podjetju Gitas so vam na voljo tako industrijski sesalci in visokotlačni čistilniki, poleg tega pa se najde tudi vsa ostala čistilna tehnika. Žal smo v današnjem času izpostavljeni vedno številnejšim snovem, ki našemu organizmu povzročajo škodo ali pa vsaj izzovejo neprijetne reakcije. Mnoge izmed teh snovi se nahajajo v zraku in so del umazanije, ki se 'skrije' v naše preproge in oblazinjeno pohištvo. Globinski sesalec je v tem primeru edina rešitev. Z njim odstranite vse alergene in umazanijo, ki se nabita v oblazinjenih delih prostora.

 

 

 

 

 

Gitas | Industrijski sesalci, Karcher sesalec, cleanroom, globinski sesalec, visokotlačni čistilniki – povezave do naše spletne strani:
VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Gitas Kranj d.o.o.
Naslov
Zgornje Bitnje 1
4209 Žabnica
Delovni čas
Trgovina: PON - PET: 7.00-16.00 SRE: 7.00-18.00 Servis: PON-PET: 7.00-15.00 Avtopralnica: PON-SOB: 8.00-20.00 NED in prazniki: 8.00-13.00
Spletna stran
E-pošta
04 2315700
Seznam fraz
industrijski sesalci, karcher sesalec, cleanroom, globinski sesalec, visokotlačni čistilniki  
ZEMLJEVID