MANET sistem okovja za točkovno pritrjevanje

 

DORMA MANET je fleksibilen modularni sistem okovja za točkovno pritrjevanje stekla iz polnega nerjavečega jekla, ki daje arhitektom in oblikovalcem proste roke pri ustvarjanju krilnih ali drsnih vrat, pri konfiguriranju steklenih sten in pri oblikovanju pohištva po meri. Edinstveno MANET okovje iz nerjavečega jekla za eno točkovno pritrjevanje stekla, omogoča minimalističen videz in oblikovanje svetlih in prostornih prostorov. MANET koncept eno-točkovnih pritrjeval se sestoji iz treh različic in sicer:

 

  • MANET Neu – uporablja mehkejše oblikovanje in nove tehnične izboljšave, ki omogočajo lažjo namestitev in pritrditev.
  • MANET original – je sistem eno točkovnega pritrjevanja, ki varuje konstrukcijo vse do njene podkonstrukcije.
  • MANET COMPACT – slednji uporablja sete standardnih krilnih in drsnih vrat, ki jih DORMA zagotavlja v obliki kompletov.

 

 MANET sistem okovjaMANET sistem okovjaMANET sistem okovja


MANET CONSTRUCT povezovalni sistem omogoča pritrjevanje stekla na steklo ali stekla na gradbene podkonstrukcije. Sestavni deli MANET ne tvorijo samo notranje povezanosti, temveč tudi funkcijo nosilnosti.


MANET AMBIENT sistem vključuje atraktivno eno točkovno pritrjevanje, sestavljen je iz več komponent, ki elegantno dopolnjuje vsako oblikovanje pohištva iz stekla, jekla ali lesa. MANET sistemi so izdelani iz nerjavečega jekla, ki skupaj z elegantno zasnovo ponuja mnogo konstrukcijskih možnosti pri načrtovanju kuhinj, pisarn, spalnic, preddverij, dnevnih sob,...itd.

 

Franc Hribar s.p. | Sistem okovja Dorma Manet - povezave do naše spletne strani:

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Naslov
Parmova ulica 19
1241 Kamnik
Spletna stran
E-pošta
01 831 90 94
051 385 160
Seznam fraz
dorma manet, sistem okovja, točkovno pritrjevanje, fleksibilen sistem, nerjaveče jeklo, sistem construct, povezovalni sistem
ZEMLJEVID