PANIC sistem okovja za izhode v sili

 

Napredno, visoko specializirano okovje za izhode v sili

DORMA s tem sistemom ponuja širok nabor kakovostnega okovja za izhode v sili (vrata) in evakuacijske poti, tako s horizontalnim kot tudi vertikalnim zaklepanjem. Uporabni so povsod, kjer so varnost, zanesljivost in estetska privlačnost nujni pogoji.  DORMA s svojimi PHA in PHB izdelki v celoti pokriva vse stvarne zahteve, ki se pojavljajo v javnih prostorih. In sicer v bolnišnicah, šolah, univerzah, koncertnih dvoranah, nakupovalnih centrih, hotelih, pisarniških in drugih objektih.


Praktično panik okovje za različne situacije

S serijo PHA 2000 – »crossbar« in serijo PHB 3000 – »pushbar«, skupaj s splošno uveljavljenim zunanjim okovjem PHT je DORMA sposobna ponuditi širok nabor okovja za izhode v sili, kjer je okovje pritrjeno na vrata. Zaradi svoje inovativne zasnove so DORMA panik okovja zelo enostavna za namestitev in v vsakem primeru zagotavljajo ustrezno varnost. Lastnosti:

 

  • Kakovosten in eleganten dizajn
  • Po EN-standardu
  • Enostavna namestitev
  • Možna namestitev na vrata različnih širin
  • Možnost namestitev na popolnoma steklena vrata
  • Velika izbira dodatkov
  • Optimalna varnost – tudi v primeru preobremenitev
 

PANIC sistem za izhod v siliPANIC sistem za izhod v sili


Serija panik okovja PHA 2500 je primerna za zahtevnejše ozirom najzahtevnejše objekte, kjer je zaporni mehanizem vgrajen v sama vrata in kjer je možno izbirati med široko paleto samih dimenzij in funkcij panik ključavnic. Izbiramo lahko med; eno, dvo ali večtočkovnimi zaporami, med izvedbami za eno ali dvokrilna vrata, med panik zaporami za vrata iz kovinskih profilov ali iz polnega materiala (les, pločevina), v kombinaciji z elektro-ključavnicami, elektro-prijemniki itd.

 

Franc Hribar s.p. | Sistem okovja Panic - povezave do naše spletne strani:

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Naslov
Parmova ulica 19
1241 Kamnik
Spletna stran
E-pošta
01 831 90 94
051 385 160
Seznam fraz
panic sistem, okovje, izhod v sili, PHA 2000, PHA 2500, PHB 3000, pushbar, panik okovje
ZEMLJEVID