Stekene tuš kabine GRAL


Pomagamo vam pri izbiri prave rešitve za vaše steklene tuš kabine GRAL. GRAL je ena od vodilnih svetovnih blagovnih znamk v lasti grupacije DORMA specializirana za steklene tuš kabine z razširjenim programom. Kvaliteta, ki odlikuje vse GRAL steklene tuš kabine oziroma okovja zanje je podkrepljena z vsemi evropskimi certifikati, ki dokazujejo izpolnjevanje tehničnih normativov za tovrstne izdelke. Zato so sistemi GRAL steklenih tuš kabin primerni ne samo za zasebno uporabo temveč tudi za poslovne objekte, hotele, bolnišnice, vrtce, šole, vojašnice in druge javne objekte. Sanitarni program GRAL, steklene tuš kabine GRAL,  nudijo veliko izbiro najrazličnejših možnih rešitev za potrebe, ki lahko nastopijo v praksi. Na voljo so številne sodobne oblike. Steklene tuš kabine GRAL ponujajo rešitev za vse možne situacije. Gre lahko za okovje brez funkcije, za okovje poglobljeno v nivo stekla na notranji strani steklene tuš kabine, za okovje z vzmetjo, ki samodejno od določenega kota naprej zapira vrata, za okovje z dvižnim principom delovanja, za okovje v obliki profilov, za drsne sisteme, za najrazličnejše kombinacije s fiksnim steklom, z dvojnimi vrati, z zložljivimi vrati, z nihajnimi vrati, z vrati s krivljenim steklom, s tečaji na steni, s stečaji na steklu, v kombinaciji z banjo, itd.
Program GRAL nudi poleg steklene tuš kabine GRAL tudi velik nabor posameznih komponent za steklene tuš kabine, kot so najrazličnejši profili iz aluminija, PVC tesnila, magnetna tesnila, ročke, konzole itd.


GRAL steklene tuš kabine  GRAL steklene tuš kabine  GRAL steklene tuš kabine  GRAL steklene tuš kabine  GRAL steklene tuš kabine

Slike so last podjetja DORMA.

 

Franc Hribar s.p. | Steklene tuš kabine Gral - povezave do naše spletne strani:

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Naslov
Parmova ulica 19
1241 Kamnik
Spletna stran
E-pošta
01 831 90 94
051 385 160
Seznam fraz
Steklene tuš kabine, GRAL
ZEMLJEVID