AGILE 150 DORMA sistem za drsna steklena vrata

AGILE 150 DORMA sistem za drsna steklena vrata zagotavljajo velike prostorske prihranke, minimalističen dizajn, s svojo tehnologijo kvalitetnih mehanizmov zagotavljajo, da se lahko z velikimi drsnimi steklenimi vrati upravlja gladko in lahkotno.


Okovje za steklena drsna vrata AGILE 150 ima mehanizem popolnoma skrit v okviru, ki meri le 63 mm in tako omogoča, da drsna vrata ohranijo svojo minimalistično estetiko. Inovativni sistem prižem za steklena drsna vratna krila ne potrebuje nobene obdelave stekla, vrtanja lukenj oziroma predpriprava stekla ni potrebna. Samo dve prižemi za stekleno krilo lahko nosita drsna steklena vrata do teže 150 kg. Sistem AGILE 150 omogoča montažo drsnih steklenih vrat na steklo in steno, na strop ali celo v samo steno.

Sistem za drsna vrataSistem za drsna vrata


AGILE 150 DORMOTION, je sistem za drsna steklena vrata z dušenjem gibanja v končnih položajih, ki so poznana po svoji robustnosti in ponujajo dodatno udobje s funkcijo blazinjenja oz. dušenja DORMOTION. Slednje pomeni, da ni več problemov, če se vrata odpirajo ali zapirajo s preveliko silo. Saj le nekaj centimetrov pred koncem poti v obeh smereh (odpiranje/zapiranje) posebni mehanizem DORMOTION steklena pomična vrata rahlo ustavlja in nato samodejno potegne do svojega končnega položaja.

Sistem za drsna vrata

Franc Hribar s.p. | Sistem za steklena drsna vrata Agile 150 Dorma - povezave do naše spletne strani: