CRISTALLO segmentni sistem

 

CRISTALLO segmentni sistem je DORMA sistem okovja prvenstveno namenjen za sanitarije in garderobe, za moderne rešitve razdelitev tovrstnih prostorov. Predvsem je primeren za trgovine, spa centre, garderobe in sanitarije. CRISTALLO okovje za sanitarije in garderobe določa zanimive poudarke, ki ustvarjajo zanimivo vzdušje in ambinet v bolj funkcionalno usmerjenih prostorih. Širok nabor obarvanega stekla in aluminijastih profilov združujejo obliko in funkcionalnost za ustvarjanje praktično neomejene platforme projektiranja garderob in sanitarij.

 

CRISTALLO sistem


Steklo - vsestransko in varno

Steklo ponuja številne prednosti v smislu oblikovanja, higiene, delovanje in stabilnosti. Kaljeno ali lepljeno varnostno steklo, odvisno od izbire je manj podvržen tveganjem zaradi udarcev in prask. Škoda zaradi vandalizma, se lahko zmanjša do določene mere. Druga prednost je, da je steklo odporno na umazanijo in mikrobe, grafite in zato enostavno za čiščenje.

 

CRISTALLO sistem

 

Profili - prožni in močni

Zaradi visoke fleksibilnosti sistema se lahko izdelujejo različne vrste kabin. Sofisticirani profili, razdeljeni na osnovne in dekorativne, zagotavljajo steklu vizualno skladen in stabilen okvir.


Okovje - uporabniku prijazno

Kot dolgoletni in izkušeni proizvajalec okovja za steklo, je DORMA razvila posebno zahtevno okovje za takšne namene z imenom CRISTALLO. Okovje je izpostavljeno različnim obremenitvam, zlasti v javnem sektorju, zato mora delovati zanesljivo in daljše časovno obdobje.

 

Franc Hribar s.p. | Cristallo - segmentni sistem okovja proizvajalca DORMA - povezave do naše spletne strani:

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Naslov
Parmova ulica 19
1241 Kamnik
Spletna stran
E-pošta
01 831 90 94
051 385 160
Seznam fraz
cristallo segmentni sistem, sistem okovja, moderne rešitve, okovje za sanitarije, okovje za garderobe
ZEMLJEVID