Izdelava sedežnih garnitur in foteljev iz najbolj kakovostnih materialov

Izdelava sedežnih garnitur, ki smo jih uvrstili v naš prodajni program, obsega različne oblike sedežnih garnitur, narejene iz kakovostnega usnja in blaga. Za kvalitetno izdelavo s kvalitetnimi materiali poskrbijo izkušeni mojstri. Kvalitetna izdelava sedežnih garnitur omogoča dolgo življenjsko dobo, popolno udobje in funkcionalnost. Na voljo so različne sedežne garniture, kotne sedežne garniture, kavči in fotelji, sedežne garniture v obliki črke u. Če ste med tistimi, ki radi na svoji sedežni garnituri ne le sedijo, temveč ležijo in počivajo, priporočamo, da izberete takšno, ki nudi možnost ležišča. Dodatno ležišče vedno prav pride tudi, če boste komu ponudili prenočišče. Določeni modeli sedežnih garnitur so opremljeni tudi s praktičnimi predali, v katere lahko pospravite okrasne blazine za sedežne garniture, če jih v določenem trenutku ne potrebujete. Med bogato izbiro boste zagotovo našli takšno, ki bo vam všeč. Poleg sedežnih garnitur in foteljev pa lahko pri nas naročite tudi okrasne blazine za sedežne garniture ali prevleke za sedežne garniture.

PREVERITE TUDI OBLAZINJENE POSTELJE

Sedežne garniture v obliki črke u, kavči, fotelji, prevleke, okrasne blazine in ostalo


Sedežne garniture v obliki črke u so primerne za večje prostore in večje družine, ki rade svoj čas preživljajo na udobni sedežni garnituri. Za manjše prostore izberite kavče ali fotelje, ki so prav tako udobni in estetsko privlačni. V naši ponudbi so tudi različne prevleke za sedežno garnituro, ki lahko služijo kot zaščita vaše sedežne garniture, lahko pa preprosto samo spremenijo videz pohištva. Vse prevleke so izdelane iz kvalitetnih materialov in so pralne. Prav tako okrasne blazine. Okrasna blazina bo vašo sedežno garnituro obogatila, hkrati pa bo udobna opora vaši glavi med gledanjem televizije.

Izdelava sedežnih garniturprevleka za sedežno garnituro

Kvalitetna in profesionalna izdelava sedežnih garnitur in ostalega pohištva


Naj še enkrat poudarimo, da je izdelava sedežnih garnitur, ki jih ponujamo v spletni trgovini podjetja DOM24 d. o. o. kvalitetna in profesionalna. O tem se lahko prepričate sami tako, da naročite sedežno garnituro, kavč ali fotelj. Prepričani smo, da boste z nakupom več kot zadovoljni. Več informacij na naši spletni strani: http://www.dom24.si/dnevne-sobe/poa-ivalniki-in-gugalniki.html.