Pometalni stroj za čiščenje večjih površin


Pometalni stroj je idealna mašina za upravljanje velikih površin. Tam, kjer bi ročno čiščenje vzelo veliko časa, a je nujno potrebno vsak dan oz. zelo pogosto, nam industrijski pometalni stroji lahko nudijo veliko pomoč in prihranek časa. Danes je za pometalni stroj cena že zelo dostopna in se zagotovo splača. Če tudi vi razmišljate o nakupu nove mehanizacije, bo pometalec tal prava izbira. Pometalni stroji so na voljo pri podjetju Čis-team, kjer že od leta 1988 skrbimo za čisto poslovno ali bivalno okolje. Pridružite se torej našim mnogim zadovoljnim strankam.


stroji za pometanjeVrhunski stroji za pometanje, ki so zelo temeljiti


Pometalni stroj je zelo učinkovit, hiter in enostaven za uporabo. Ponujamo odlične stroje za pometanje Eureka, ki so sodobno zasnovani, tehnično dovršeni in imajo tudi dolgo življenjsko dobo. Glede na zmogljivost lahko izbirate med različnimi modeli, a našli boste tako stroje za domačo uporabo kot za profesionalno rabo (tako imenovani industrijski pometalni stroji). Hale, delavnice, dvorišča, skladišča, poslovni prostori in druge površine bodo kvalitetno pometeni, če se odločite za pometalni stroj. Lahko je ročni ali pa s sedalom, odvisno od tega, koliko prostora imate in kakšne so vaše potrebe. Z veseljem vam bomo pomagali in svetovali, da dobite pometalec tal, za katerega bo cena kar najbolj poštena, kvaliteta pa neoporečna.

VEČ O STROJIH ZA ČIŠČENJE TAL


Pometalni stroj in drugi pripomočki za čiščenje


V naši spletni trgovini lahko hitro in enostavno naročite različne pripomočke, opremo in orodje za čiščenje. Stroji za pometanje so le del naše bogate ponudbe, na voljo je namreč širok program profesionalnih čistil, krp, rokavic in drugih izdelkov. Pometalni stroj ima ergonomične ročice in je zelo prijazen do uporabnika. Moč ga je tudi priročno zložiti, da ne zavzame preveč prostora. Za tako dovršen pometalni stroj cena kljub temu ni previsoka. Vedno se trudimo našim strankam ponuditi najbolje po dostopnih cenah pometalnih strojev, zato pri nas redno najdete tudi akcije in posebne ponudbe. Odločite se za nov industrijski pometalni stroj tudi vi, več na naši spletni strani: http://www.pripomockizaciscenje.si/.

Pometalni stroj