stroj za pometanjePometalni stroji in drugi pripomočki za čiščenje


Pometalni stroji vam olajšajo delo, da boste čistočo tal dosegli hitreje in lažje. V podjetju Čis-team dobite moderne stroje za pometanje, na voljo so tako ročni pometalni stroji kot večji sodobni industrijski pometalni stroji. Nudimo tudi druge pripomočke za čiščenje in sanitarno opremo.


Eureka stroj za pometanje pravi prodajni hit


Prodajamo številne pometalne stroje priznane znamke Eureka. Med njimi je izredno popularen na primer ročni pometalni stroj Eureka E46 B (akumulatorska različica). Gre za zares profesionalni stroj za pometanje, ki je idealen za čiščenje površin med 500 m2 in 2000 m2. Odlični pa so tudi ostali pometalni stroji in naša ponudba je zares dovolj široka, da najdete najboljši pometalec tal zase. Na naši spletni strani si lahko ogledate različne modele in njihove specifikacije, ter nas pokličete za več informacij, če bi jih želeli. Industrijski pometalni stroji bodo izredno povečali vašo učinkovitost čiščenja.

Pometalni stroji


Pometalni stroji najvišje kakovosti po dostopni ceni


Čis-team pometalni stroji so izvrsten pripomoček, s katerim prihranite na času in tako zmanjšate stroške čiščenja. Lahko izbirate med različnimi stroji, ročnimi pometalnimi stroji ali takšnimi s sedalom. Vsi pometalni stroji so vrhunske kvalitete, a se razlikujejo po zmogljivosti, zato je odvisno za kakšen prostor jih boste uporabljali. Naši izkušeni prodajalci vam bodo z veseljem pomagali izbrati najbolj primeren stroj za pometanje. Tudi za zelo velike površine je na voljo izjemno učinkovit in sodobno oblikovan industrijski pometalni stroj, ki je pometalec tal brez primere. Nudimo tudi ugodne cene, ki vam bodo olajšale odločitev za nakup.

VEČ O ČISTILNIH STROJIHPoleg bogate ponudbe pometalnih strojev pri nas lahko dobite tudi vso ostalo opremo: krpe, čistila, orodje, predpražnike, sanitarno opremo itd. Enostavno jo lahko naročite prek spletne trgovine.

Če torej potrebujete dober stroj za pometanje, najsi gre za ročni pometalni stroj ali za industrijski pometalni stroj, ne odlašajte in nas pokličite za ponudbo. Naši zmogljivi pometalni stroji vas ne bodo razočarali. Več preberite tukaj: https://www.vsi.si/cisteam