Stroj za pometanjeStroj za pometanje tal in drugo čiščenje


Stroj za pometanje različnih notranjih in zunanjih površin dobite ugodno pri podjetju Čis-team. Na voljo imamo stroje za vse potrebe, tako za domačo kot za industrijsko uporabo. Stroji za čiščenje, za pomivanje tal, pometanje dvorišča ali stroji za čiščenje ploščic danes je vse dosegljivo in to po ugodnih cenah. Obiščite našo spletno stran in si oglejte našo bogato ponudbo.


Stroj za pometanje dvorišča prihrani ure in ure dela


Imate tudi vi veliko dvorišče in veliko dela s pometanjem? Urejanje okolice hiše je lahko izjemno naporno in dolgotrajno, sploh ker jo je treba čistiti praktično vsak dan. Zato si raje privoščite stroj za pometanje dvorišča. Naši akumulatorski stroji za čiščenje so zelo enostavni za uporabo in izredno učinkoviti. Stroj za pometanje dvorišča vam bo prihranil veliko časa in naporov, vi pa boste bolj zadovoljni in manj izmučeni. Nudimo različne ročne in industrijske pometalne stroje, takšne s sedalom ali brez. Smo dobavitelji vrhunskih strojev za čiščenje Eureka, ki so sodobno zasnovani, tehnično dovršeni in imajo dolgo življenjsko dobo.

VEČ O POMETALNIH STROJIH


Parket, ploščice in druge talne površine


Stroji za čiščenje so na voljo za notranje ali za zunanje površine. Tudi v notranjosti je pri večjih površinah smiselno uporabiti stroj za pometanje ali stroj za pomivanje tal. To velja za poslovne prostore, večje hale, industrijske prostore, skladišča in podobno. Zelo priljubljeni so na primer stroji za čiščenje ploščic, ki zagotavljajo zdrave pogoje za bivanje in delo ter tla visokega sijaja brez umazanije in škodljivih bakterij. Lahko pa se odločite tudi za kak drug stroj za pomivanje tal. Odvisno od modela, bo stroj poskrbel tudi za parket ali kakšno drugo talno oblogo.

stroj za pometanje dvorišča

Naročite svoj stroj za pometanje dvorišča ali za čiščenje ploščic in drugih površin še danes. Zagotavljamo, da boste nadvse zadovoljni. Več preberite tukaj: https://www.vsi.si/cisteam