Pometalni stroj: ročni in druge možnosti, izjemna učinkovitost

profesionalni pometalni strojPometalni stroj je lahko ročni ali takšen, na katerem je možno sedeti. Tudi če se odločite za ročni pometalni stroj, lahko izberete takšnega, ki je obenem tudi akumulatorski. Pometalni stroj lahko torej uporabljate tako, kot vam v danih okoliščinah najbolj ustreza. Ne glede na to, ali izberete ročni pometalni stroj ali katero izmed drugih vrst naprav, pa je pomembno, da se pred nakupom prepričate, da gre za zares profesionalni stroj za pometanje. Se sprašujete, kje kupiti kakovosten in zmogljiv, obenem pa cenovno ugoden pometalni stroj? Cena pometalnih strojev, ki vam ju ponujamo v podjetju Čis-team, je navdušila že mnoge - verjamemo, da bo tudi vas prepričal pometalni stroj iz naše ponudbe!

NAJBOLJ PRODAJANI ČISTILNI STROJI IN PRIPOMOČKI


Ročni pometalni stroj ali traktorski stroj s sedežem?

Pri nas dobite tako ročni pometalni stroj kot »traktorskega«, na katerem lahko sedite. Na voljo pa vam je tudi »kombinirani« profesionalni stroj za pometanje, ki je obenem ročni in akumulatorski pometalni stroj. Cena naprave je zagotovo eden od pomembnih dejavnikov pri nakupu, vendar pa je pomembno upoštevati tudi druge lastnosti, ki jih ima stroj za pometanje. Ročni pometalni stroj priporočamo predvsem takrat, ko gre za čiščenje površin, manjših od 5000 m2. V naši ponudbi vas čaka izjemno zmogljiv ročni pometalni stroj priznane znamke Eureka, in sicer tako klasični ročni pometalni stroj brez pogona kot akumulatorski pometalni stroj. Za večje površine pa je tu traktorski pometalni stroj s sedežem.

PROFESIONALNI STROJ ZA POMETANJE


Pometalni stroj z nadpovprečno življenjsko dobo

akumulatorski pometalni strojVsi, ki iščete profesionalni stroj za pometanje, ki ga boste lahko uporabljali še vrsto let, ste na pravem mestu. Naš traktorski in ročni pometalni stroj vas bosta prepričala z izjemno dolgo življenjsko dobo, precej daljšo od tiste, ki jo ima običajen pometalni stroj. Cena, ki jo boste morali odšteti, je poleg tega izjemno ugodna, kar velja tako za traktorski kot za ročni pometalni stroj. Prepričani smo, da boste v naši ponudbi našli natanko tisto, kar iščete!