Prodaja pnevmatik | Nove pnevmatike: kakovostne letne gume oz. pnevmatike

Ali vaše vozilo potrebuje nove pnevmatike? V spletni trgovini podjetja CIM poteka prodaja pnevmatik po izredno konkurenčnih cenah. V naši bogati ponudbi boste našli zimske, letne in celoletne pnevmatike. Nudimo vam tudi estetsko dovršena alu in jeklena platišča, ki bodo vašemu jeklenemu konjičku dodala poseben pečat. Prodaja pnevmatik in platišč za avtomobile in kombije. Preverite našo ponudbo.


Prodaja novih letnih pnevmatikProdaja pnevmatik vrhunskih blagovnih znamk

V naši spletni prodajalni vam nudimo nove pnevmatike vrhunskih blagovnih znamk, ki slovijo po svoji visoki kvaliteti. Na voljo so vam naslednje letne gume: Vredestein, Petlas, Novex, Hifly, Kumho, Fulda, Firestone... Tudi cenejše letne gume so kakovostne, zato ste lahko brez skrbi, da se ne bi dobro oprijemale cestišča. Prodajamo tudi pnevmatike različnih dimenzij. Na spletni strani cim.si se nahaja iskalnik, kjer lahko izberete poljubno širino in višino pnevmatike ter premer platišča. Napredno iskanje vam omogoča tudi izbiro proizvajalca, indeksa hitrosti in indeksa teže zimske, celoletne ali letne pnevmatike. Na tak način je iskanje ustreznih pnevmatik izredno enostavno, uporabniku prijazen sistem spletne trgovine pa poskrbi tudi za enostavno izvedbo nakupa.


Prodaja pnevmatik | Zakaj bi kupili letne gume, če imate zimske?

Nekateri vozniki se raje kot za nakup novih letnih gum odločijo kar za celoletno uporabo zimskih. To vsekakor ni dobro, saj so letne pnevmatike izdelane posebej za uporabo v pogojih, ki vladajo v toplejših spomladnih in vročih poletnih dneh. Letne gume so priporočljive za uporabo, ko se temperatura dvigne nad 7°C. Ne pozabite, da morate letne pnevmatike za zimske zamenjati najkasneje 15. novembra, saj ste v nasprotnem primeru v prometnem prekršku, za katerega so predpisane precej visoke denarne kazni. Seveda je menjava letnih gum za zimske najpomembnejša zaradi vaše osebne varnosti ter varnosti ostalih prometnih udeležencev. Letne pnevmatike so trše od zimskih, kar vpliva na boljši oprijem na suha in mokra cestišča v toplejših dneh. Zavorna pot pri letnih pnevmatikah je občutno krajša. Poleg tega se zimske pnevmatike pri visokih temperaturah obrabljajo precej hitreje kot letne. Eden izmed pomembnejših dejavnikov, zakaj namesto zimskih uporabiti letne gume, je tudi ta, da boste na tak način prihranili tudi pri gorivu. Priporočamo vam, da se za nove pnevmatike odločite vsaj na vsaka 4 leta, saj je material po preteku tega obdobja obrabljen in kot tak ne zagotavlja ustrezne varnosti.


Prodaja pnevmatik v spletni trgovini podjetja CIM

Pri nas dobite kvalitetne nove pnevmatike, ki bodo poleg varnosti poskrbele tudi za udobno vožnjo. V spletni trgovini cim.si so vam na voljo nove letne pnevmatike, vrši pa se tudi prodaja zimskih gum različnih priznanih proizvajalcev. Obiščite našo spletno prodajalno, kjer prodaja pnevmatik poteka po kupcem prijaznih cenah.

CIM d.o.o. | Prodaja pnevmatik, letne gume, letne pnevmatike, nove pnevmatike