Zimske gume je priporočljivo zamenjati, ko se vreme ohladi

Zimske gume je dobro kupiti oziroma nadeti že pred 15. novembrom, datumom, ki označuje začetek zakonskega predpisa, ki od cestnih udeležencev zahteva uporabo zimske opreme in seveda zimskih gum. Najcenejše in najpametnejše je, da zimske gume namestite takoj, ko se ohladi. Pa ne le zato, ker takrat res nikoli ne moremo vedeti, kdaj nas bo presenetil sneg, ampak tudi zato, ker se takrat cesta močno ohladi. Letne gume pa imajo slabšo oprijemljivost v hladnih razmerah in s tem povečano zavorno pot. Če zimske gume nadenete na vašega jeklenega konjička takoj, ko se ohladi, postopate povsem pravilno, saj optimizirate svoje vozilo in s tem izdatno povečate svojo varnost in varnost drugih udeležencev v prometu. Pri CIM d.o.o. dobite najcenejše zimske gume. Ponujamo zimske gume Bridgestone, zimske pnevmatike Goodyear in še mnoge druge. Cene zimskih gum so pri nas res ugodne, vedno je na voljo kakšna akcija zimskih pnevmatik, pri nakupu najcenejših zimskih gum pa vam pomagamo tudi z avto pnevmatikami na obroke.


Najcenejše zimske gumeZimske gume so dosti boljše kot snežne verige v prtljažniku

Absolutno vam odsvetujemo zimsko vožnjo z letnimi gumami tudi v suhem vremenu. Priporočamo uporabo kvalitetnih zimskih gum. Vožnja z letnimi gumami pozimi je zahtevnejša in nevarnejša. Zato vas vabimo, da pri nas kupite najcenejše zimske gume, kot so na primer zimske gume Bridgestone.


Zimske gume Bridgestone so le ena od naših številnih znamk

Pri nas ponujamo zimske gume Bridgestone in še številne druge gume. Okusi so različni, prav tako pa mnenja o kvaliteti zimskih gum. Nekateri prisegajo na zimske gume Bridgestone, drugi na Goodyear, tretji na Vredestein in tako dalje. Mi pa spoštujemo in ponujamo vse kvalitetne znamke in odločitev prepuščamo našim kupcem. Poskrbimo le za to, da so zimske gume pri nas najcenejše. Menimo, da je največ vredno to, da so stranke zadovoljne. Svojega mnenja ne vsiljujemo, če pa nas boste povprašali, vam bomo z veseljem svetovali. Za lažji nakup vam nudimo akcije zimskih pnevmatik in avto pnevmatike na obroke.


CIM d.o.o. | Zimske gume pomagajo pri varnosti na cesti