Celoletne pnevmatike | Prodaja pnevmatik - ugodne cene pnevmatik


Vam menjava pnevmatik povzroča preglavice? Nimate časa in volje čakati v vrsti? Za vas imamo rešitev - celoletne pnevmatike. Čeprav nekateri vozniki skozi celotno leto uporabljajo zimske gume, pa vam vsekakor priporočamo, da se raje odločite za celoletne gume, ki predstavljajo kombinacijo zimskih in letnih pnevmatik. Prodaja pnevmatik poteka v spletni trgovini podjetja CIM, kjer je izvedba nakupa izredno enostavna. Nudimo vam nove pnevmatike priznanih proizvajalcev, cene gum pa so zelo ugodne. Vabljeni k ogledu naše spletne prodajalne.


Prodaja celoletnih pnevmatikCeloletne pnevmatike | cim.si - uporabniku prijazna spletna trgovina

Če iščete kakovostne celoletne gume, ste se znašli na pravem mestu. Seveda vam ne nudimo le celoletnih pnevmatik, saj pri nas poteka tudi prodaja letnih in zimskih pnevmatik. Ker želimo v celoti poskrbeti za obutev vašega jeklenega konjička, so vam na voljo tudi atraktivna alu in jeklena platišča različnih oblik in dimenzij. Napredno izdelan iskalnik vam omogoča, da brez težav poiščete ustrezne zimske, letne ali celoletne pnevmatike. Nudimo vam celoletne gume priznanih proizvajalcev - Vredestein, Petlas, Novex, Hifly, Kumho, Fulda, Goodyear, Barum, Bridgestone, Wind Power, Firestone in druge. Cene pnevmatik so izredno konkurenčne, zato se nikar ne obotavljajte. Obiščite spletno trgovino podjetja CIM, kjer poteka prodaja zimskih, letnih in celoletnih pnevmatik. Prepričani smo, da boste z nakupom več kot zadovoljni.


Kaj odlikuje celoletne pnevmatike

Kot že omenjeno, celoletne pnevmatike združujejo lastnosti letnih in zimskih gum. Celoletne gume se zelo dobro obnesejo v različnih vremenskih razmerah. Primerne so za uporabo na suhih, mokrih in celo zasneženih cestiščih. Široke prečne lamele zagotavljajo učinkovito odvajanje vode ter visoko odpornost proti akvaplaningu. Poleg tega celoletne pnevmatike omogočajo dober oprijem pri pospeševanju in zaviranju na snegu in ledu. Celoletne pnevmatike pokrivajo zelo širok temperaturni razpon, zato jih lahko brez težav uporabljate tako poleti kot pozimi. Priporočamo vam, da celoletne gume zamenjate na približno 2 leti, odvisno od pogostosti in agresivnosti vožnje. Vsekakor jih morate zamenjati pogosteje kot letne ali zimske, saj jih boste uporabljali skozi celo leto, kar pomeni, da se bodo obrabile hitreje. Če iščete kakovostne celoletne pnevmatike, ki vas ne bodo pustile na cedilu tudi pri izjemno nizkih temperaturah, preglejte našo spletno trgovino, kjer poteka prodaja pnevmatik za različne tipe vozil. Ponudba je zelo bogata.


Naročite letne, zimske ali celoletne gume preko spleta in privarčujte

Cene pnevmatik so odvisne od številnih dejavnikov - od vrste pnevmatike, velikosti, blagovne znamke itd. Ne glede na to, za katere pnevmatike se odločite, vam zagotavljamo, da so naše cene pnevmatik izredno konkurenčne. Če naročite vsaj štiri letne, zimske ali celoletne pnevmatike, vam jih brezplačno dostavimo. Prodaja pnevmatik poteka preko spleta, naročeno blago pa bo pri vas v najkrajšem možnem času.


CIM d.o.o. | Celoletne pnevmatike, celoletne gume, prodaja pnevmatik, cene pnevmatik